跳至

首頁

尾頁

複式洋房

情人

...女主角眼見男主角正欲離開, 發出哀求..."鍚鍚...好嗎"

男主角仍然背著女主角..只是側側面. 隱約露出狡黠的表情. 輕輕搖搖頭. 繼續踏步..

女主角即時心如刀割. ..掩著臉..啜泣起來...

男主角在門前回頭一望...彷彿不忍女主角在哭..立時衝過來..

女主角放下掩著臉的雙手...和男主角互相凝視...電光火石之間. 男主角擁入女主角懷中. 並用臉親親女主角一下

女主角心想 "真是乖. 熙熙"..又想"不知熙熙何時會識破我正在裝哭呢"....

大宅

Re: 情人

好sweet啊!

謙謙仔好鍾意拉我和謙謙爸一齊相擁,三個人頭貼頭咁親親,仲要不停repeat幾次!

翡翠宮

好媽媽勳章

好得意... 好好玩呀.....
大包只會心情好時, 先會聽話錫錫咋... 否則, 擰歪面唔 so 我, 叫多兩叫, 重扮喊添....... :tongue: :tongue:

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好sweet.....
殷殷只會晚上睡覺要面貼面先

大宅

我叫桐桐鍚, 佢會一邊鍚你, 一邊話 "唔鍚".
有時好耐冇見佢, 佢都會主動要鍚你. 真係幾sweet 架.

複式洋房

講到sweet,迪迪只會kiss mami 咀咀,其他人就只係面,重要心情好時,kiss我時多數是送我返工/出門時先會kiss,而mami任何時間叫都多數會kiss~重要係咀咀,好羨慕

大宅

彤彤都係睇心情,有時對住佢話錫錫,佢會kiss我地咀咀,有時叫極都唔錫,但臨訓叫佢同我地goodnight kiss,佢就會好sweet咁錫我地咀咀,lum晒~

首頁

尾頁

跳至