育兒好物

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇人試過喺"東西"買片片?

我入左佢個網不過亂碼既...
信唔信得過架

大宅

Re: 有冇人試過

我訂過幾次...不過我係打電話去, 唔係上網訂的...

大宅

2019勳章

是否您電腦編碼錯

禁止訪問

大宅

呢幾個禮拜我差不多訂左3次, 有尿片奶粉, 佢d貨都好新, 無問題, 我訂unicharm o既限定版都有, 我去返unicharm個web site度睇, 都係新野黎....我覺得ok啦

洋房

Re: 有冇人試過喺"東西"買片片?

I have ordered 2 boxes Goons diapers ( old version) last month and paid for them when they delivered to my home.

I ordered it through email.

大宅

請問你訂限定版o既係咪唐老鴨o個隻片片? 呢隻片片背部有冇橡筋? 好用嗎?

我一直都用緊 pampers 棉柔, 心大心細想試 unicharm.

sweetiecoco 寫道:
呢幾個禮拜我差不多訂左3次, 有尿片奶粉, 佢d貨都好新, 無問題, 我訂unicharm o既限定版都有, 我去返unicharm個web site度睇, 都係新野黎....我覺得ok啦

大宅

我都訂過幾次片片啦,覺得佢哋效率好快,送貨哥哥的確好有禮貌,而且價格合理,電話同上網買一樣咁方便

我以前一向都用開Pampers特級棉柔,但用過unicharm嘅Micky片片之後就覺得佢比Pampers好用及抵用 而家轉咗Donald Duck片片都已經買咗,不過未開始用...

男爵府

我都訂過尿片, 經電話訂, 送貨快, 價公平, 唔錯o架

子爵府

2019勳章

我買片就試過去東西門市買,係買unicharm m碼片片,ok喎,蔡太幾好人吖

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

can u give me the website?

Thanks.
ag0442 寫道:
我入左佢個網不過亂碼既...
信唔信得過架

大宅

背部係有橡筋架...唐老鴨就係限定版黎, 不過中碼佢話暫時無貨, 要等佢過左年睇下仲返唔返先知... 我覺得隻片幾軟熟, 佢有fitti咁長, 因為我個女用pampers, 我覺得短...所以而家轉左用unicharm
klau213 寫道:
請問你訂限定版o既係咪唐老鴨o個隻片片? 呢隻片片背部有冇橡筋? 好用嗎?

我一直都用緊 pampers 棉柔, 心大心細想試 unicharm.

[quote]
sweetiecoco 寫道:
[/quote]

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

我同佢地買花王, 幾好ka, sevice唔錯

大宅

你覺得花王好用嗎? 佢好d定係unicharm好d呀?
xanax1mg 寫道:
我同佢地買花王, 幾好ka, sevice唔錯

民房

####.com

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

this is website?
anyone know, pls tell me as I want to buy Mamy Poko one too.
[email protected] 寫道:
####.com

大宅

2019勳章

同意呀, pamper係好用, 不過太貴啦, 而家轉左用unicharm, 都幾好用呀, 前後有軟墊, 中間有藍色特別吸收墊, 又有尿濕指示, 仲有winnie the pooh, 唐老鴨公仔, 最重要係價錢平, 片片又柔軟, 正!!!

callycms 寫道:
我都訂過幾次片片啦,覺得佢哋效率好快,送貨哥哥的確好有禮貌,而且價格合理,電話同上網買一樣咁方便

我以前一向都用開Pampers特級棉柔,但用過unicharm嘅Micky片片之後就覺得佢比Pampers好用及抵用 而家轉咗Donald Duck片片都已經買咗,不過未開始用...
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

請問 unicharm winnie the pooh 同 donald duck 片片有咩分別? 點解 winnie the pooh 會貴咁多 (東西價目 (大碼): winnie the pooh $138/56 片 (@$2.46); donald duck $87/48 片 (@1.81)??

大宅

2019勳章

我兩隻都買左, 我估係winnie the pooh多左塊藍色吸收墊, 所以貴d.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

因為winnie the pooh前後都有橡筋, 所以彈性大d...

首頁

尾頁

跳至
熱門主題