香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

急!!!!有冇人知道元朗邊度有韓國燒烤

急!!!!有冇人知道元朗邊度有韓國燒烤

thk

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

Re: 急!!!!有冇人知道元朗邊度有韓國燒烤

御庭居樓下--韓舍

大宅

近馬田御庭居韓舍同又新街B仔樓上有一間

大宅

又新街B仔樓上有一間叫什麼名????

大宅

唔記得囉!不過我早前去食過OK!好易搵到!

複式洋房

呢間幾好, 記住打電話book位先.

"韓舍"

地址: 元朗馬田路80號御庭居商場6至7號地舖
電話: 29443336
菜式: 韓國菜
消費:
足 (每人 $41-$100)

大宅

會建議去你韓舍, b仔樓上果間d野食好差

公爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

韓舍唔好食,種類少,
以前板門店(B仔樓上)就好食,
不過執左,而家新開o個間未去過~
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

大宅

CCmimi 寫道:
又新街B仔樓上有一間叫什麼名????

景福宫韓日料理
元朗又新街56號置富中心2樓
tel~35280007

資料來源~宣傳單張

係樓下b仔旁邊,有個阿姨係度派傳單,如晚上去拎傳單,
會有85折優!(過年前有,而家唔知仲有無!)

複式洋房

呢間正一黑店

洋房

韓舍, no no no, ddon't go ah, Last time I go there with my family, my mum, my sister and me need go to hospital ah, very bad ah, dirty food....unhappy, i will never go there again...
:-( :-( :-(

複式洋房

CC MiMi
你記唔記得我 ??? 上次你介紹維修電腦公司關生俾我嗰位呢?<<Re: 請問邊位知道元朗區維修電腦公司邊間好???
我係鳳攸體育館正門對面果間(新豐電腦鋪)整機,個老闆完來好"後生"但整機唔錯!佢上來我家睇下部機便要話取回佢鋪頭整,但完全冇收上門檢查費淨收整機錢仲話有d可以用返唔需要整(好老實),之後整好又打比我送返上門及同我裝好至走 >> 今次等我幫番你喇 !!! 我之前同朋友試過 <<韓舍>>,雖然種類一般, 但味道唔錯, touchwood 就無食到肚痛, 不過建議你預先 book 位會好d, 因為呢間都好多人去. 至於 AC米蘭樓上 ( 新B仔個間面 ) 個間就真係馬馬地. 所以我就會建議<<韓舍>>,你試下!!!

P.S. 我之前去過幾次 <<韓舍>>都無咩問題

公爵府

2019新春慶豚圓

我去過一次韓舍, 價錢係平, 但係食物我就覺得麻麻地, 不過收咁既價錢都算係咁.

p.s. 我o個次食完都冇咩問題, 我家人同d friend 都成日幫襯, 都冇試過出問題. :-P

洋房

出事後有衛生處去檢查過,可能有改進啦!!!

男爵府

好媽媽勳章

韓舍我去過一次,得2個字...唔掂! 但咁ge價位食物麻麻地都出奇,但d抽氣差到離譜,完全抽唔到d油煙味,好似做左人肉抽油煙機咁,吸味吸到頭痛,我食到一半已頂唔順走人,一出門口個人先清醒d,返到屋企仲要即時大洗,成個人臭晒,我以後都唔會去. :tongue: :tongue:

公爵府

2019新春慶豚圓

我d friend 好耐之前已幫襯, 長期顧客黎ga, 佢地好鍾意食, 但都冇事wor, 會唔會你燒唔熟d野? 或者冇分開筷子夾生熟食物呀.

[email protected]#$%^&* 寫道:
出事後有衛生處去檢查過,可能有改進啦!!!

首頁

尾頁

跳至