美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無媽咪試個紋眼線,效果如何?

想紋眼線,唔知效果會不會很誇張。

子爵府

Re: 有無媽咪試個紋眼線,效果如何?

我係5年前紋左黑色上眼綫到而家都好滿意, 隻眼精靈好多! 好似化左粧咁, 不過我勸你唔好紋下眼紋, 因為個樣會惡d同老d嫁

男爵府

我就係上年秀左黑色上眼綫,真係靚好多架。

大宅

我媽媽都有紋呀~~ 佢本來隻眼細D 架, 而家都覺得佢隻眼大D

洋房

Dear All,

Thanks for your information. I have more confidence now.

洋房

Dear Princess MaMa,

我揾左郭太柔眉啦,效果真的好好,好自然,謝謝推介。我想知紋眼線痛不痛,會會結焦?你是不是單紋上眼線?

複式洋房

Hi Supermummy,

我都想柔眉呀! 可否 pm 郭太電話我呀? 唔該晒你呀.

男爵府

唔好客氣啦,我都係試過好再介紹比人。

我係單紋上眼線咋,唔痛,可能因為我同左郭太講好怕痛,所以我早左1個小時上去塗定止痛藥先,因而唔痛,我反而覺得柔眉有小小痛。

佢會結焦但唔覺而且2日左右就會無架啦,你下次去補眉,可以整埋囉,整左真係靚好多,最好植埋眼睫毛(第一次可以係佢度整,因為整得幾靚同有trail price,但之後就唔好啦,因為好貴,唔值咁貴),就唔洗化妝都好靚女啦。

洋房

Princess MaMa

植眼睫毛要多久做一次?我都想做呀!

男爵府

一般3個星期左右,但都要depends你點對佢啦,好像我咁,我扒係度訓既,咁佢維持既時間又會短D。

首頁

尾頁

跳至