跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

好媽媽勳章

wa.........第2胎果然生快,差d去唔切e院

我12號朝早起身個肚有d唔c 服,初頭都唔知生得咪繼續睇吓電視傾吓電話law,之後到10點鐘就開始有dd痛我就即刻去洗頭冲凉 跟住啱啱11點去到QE辦入院手續,11點15分上到產房check呢樣check嗰樣,姑娘話我仲未開度數無咁快生,叫我出產房行一陣睇吓點 我同姑娘講我想喺產房抖吓同埋叫佢幫我安排無痛分娩 點之11:30am就穿水,12點仲生埋添 真係話咁快就生咗

禁止訪問

Re: wa.........第2胎果然生快,差d去唔切e院

別墅

Re: wa.........第2胎果然生快,差d去唔切e院

好勁a...

陣痛過程咪好短law

我第1胎....如果女女都好似你個bb禁快就好舒服啦

子爵府

係啦~ 開得快唔快, 真係因人而異.

但我想問下~ 你做無痛分娩, 咁係咪真係唔痛?
生時用到力嗎?

我只係打左止痛針 + 聞氣, 我覺得止痛針唔算好止痛,
但都算有幫助.

珊瑚宮

好媽媽勳章

kayan_428 寫道:
好勁a...

陣痛過程咪好短law

我第1胎....如果女女都好似你個bb禁快就好舒服啦

係啊~陣痛過程真係好短,由我真正feel到痛到生大約15分鐘

珊瑚宮

好媽媽勳章

yau_grace 寫道:
係啦~ 開得快唔快, 真係因人而異.

但我想問下~ 你做無痛分娩, 咁係咪真係唔痛?
生時用到力嗎?

我只係打左止痛針 + 聞氣, 我覺得止痛針唔算好止痛,
但都算有幫助.

唔係啊........我係book咗做無痛分娩,但e生嚟到幫我做嗰陣已經做唔切喇,連止痛針,聞氣乜都無用到就生咗lu
該用戶已被刪除

別墅

嘩, 真係勁怏.....生得快, 好世界~~~

禁止訪問

珊瑚宮

好媽媽勳章

希望你哋 d bb 同我bb一樣快快趣趣出嚟,唔好要mami辛苦咁耐la

首頁

尾頁

跳至