自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問用邊間公司打長途電話平呢?

請問用邊間公司打長途電話平呢?我用開九倉Wharf T&T,本來好地地,比我發現間公司竟然靜雞雞加我行政費無事先通知,我打去熱線問啦!佢話我在三個月內打長途電話不過50元,所以要收我行政費6元,我話你可以張賬單電郵比我,點解要收我行政費,她話公司暫時無咁的安排 ,我決定轉公司,有咩好介紹,點申請!唔該!

大宅

Re: 請問用邊間公司打長途電話平呢?

up............ :-(

子爵府

0060 offer cheap 0.25 per minutes to China 24 hours.

複式洋房

zone1511 .

珍珠宮

2024年龍年勳章

ec-Telecom IDD1507

http://www.ectelecom.com/chi/index.htm

別墅

我打0088 $39.00任打, 唔知係咪最平

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

我用0030 / 009

大宅

多謝各位好友!資料收到!

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

PaPa 寫道:
ec-Telecom IDD1507

http://www.ectelecom.com/chi/index.htm

1507 如果打得少都要行政費$6.00, 除非收e-mail statement

首頁

尾頁

跳至