跳至

首頁

尾頁

別墅

致0601 family各幹事及各義工媽咪

致0601 family各幹事及各義工媽咪,

日前有一些言論可能令你們不安,甚至難受,希望你們不要因此感到氣餒或失望,本人身為0601 family會員,就你們為0601 family服務感到非常滿意,多謝你們所付出的一切,你們令我感到身為0601 family會員是一種幸福

男爵府

Re: 致0601 family各幹事及各義工媽咪

多謝支持!!

大宅

完全同意!
v_i_o_l_a_810 寫道:
致0601 family各幹事及各義工媽咪,

日前有一些言論可能令你們不安,甚至難受,希望你們不要因此感到氣餒或失望,本人身為0601 family會員,就你們為0601 family服務感到非常滿意,多謝你們所付出的一切,你們令我感到身為0601 family會員是一種幸福

侯爵府

大宅

Thanks all from the bottom of my heart!

大宅

大宅

又要照顧BB,又要工作,仲要用埋剩餘嘅私人時間為0601family服務,實在令人欣賞及讚許!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

別墅

thank you

別墅

我地好幸福!

0601 family 會員敬上

大宅

雖然我的付出比paulina 毛媽mr2 bighip creampuff queen of sponsors (liklik) 等等少好多,上網回應亦好少 (博炒咩),只係0121 party 上花了點時間,不過個人覺得有人提出此類疑慮,也未嘗不是好事,又可以重申下點解要有個社團。我老公成日都笑我幾時比人"錶左會都唔知",只要自己知道0601係咩一回事就得喇,好似上次搞party 搞到好似分左居咁 party 時,我地分貨時間長到又好似冇玩過,不過亞囡有好多同齡BB陪佢玩,其他人又玩得開心,我覺得有賺了...

第時見工仲可以話有份搞過個500 人party, 幾勁!

仲有如果唔係0601, 今年邊有d咁型既利是派呀!!!!

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

大宅

豬丙豬丙......

複式洋房

Dear all moms of 0601 FAMILY,

I really appreciate all moms who have paid their efforts and all moms who have participated in activities held by 0601 FAMILY. I fully support this nice group. Please go forward without caring any negativie comments. Our efforts and attendence are the answers and positive response.

God Bless~
Karren Choi (twin boys' mom)

大宅

多謝大家努力,
我雖然出力好少,
但我會捍衛 "0601family"

大宅

我都好想係到多謝咁多位工作人員.... 我真係好感動...
- 當個個訓時你地仲要半夜幫我地攪 member card, 記念冊...等等
- print 利是封時工作人員仲要個個親自打電話
confirm + 提 check email 對版
- 攪 party 時, 食都無時間食, 由其係 MC 小姐

等等....

大宅

多謝咁多位義工媽媽既付出!! 我地先有d 咁好既活動, 而我地既bb就有e d 咁開心的回憶!!!

別墅

Totally agree!!! Thank you so much!!!

JAL 寫道:
我都好想係到多謝咁多位工作人員.... 我真係好感動...
- 當個個訓時你地仲要半夜幫我地攪 member card, 記念冊...等等
- print 利是封時工作人員仲要個個親自打電話
confirm + 提 check email 對版
- 攪 party 時, 食都無時間食, 由其係 MC 小姐

等等....

首頁

尾頁

跳至