跳至

首頁

尾頁

洋房

Avent - 電奶器冇哂貨 -_-! 請問邊到有得買呢??

我係吉之島搵Avent既電奶器搵左好耐,次次職員都話冇貨,但又唔知幾時有,加上又唔知係邊到先有得買,好擔心搵唔到!!

請問邊到有得買呢??

子爵府

2019勳章

Re: Avent - 電奶器冇哂貨 -_-! 請問邊到有得買呢??

將軍澳吉之島大把啦.昨日先睇完.

複式洋房

Re: Avent - 電奶器冇哂貨 -_-! 請問邊到有得買呢??

我今日行Uny見到有,而且仲有八折添!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

我想請問, Avent電泵幾錢架?

別墅

SOGO
mothercare

該用戶已被刪除

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

amypekkle 寫道:
我想請問, Avent電泵幾錢架?

係喎, 我係咪搭錯咀? 我立下眼以為講緊avent電泵.

洋房

我唔係講消毒奶煲...我係想問"電奶泵"..!!!

男爵府

2019新春慶豚圓 2011至尊種植勳章

BYDM 寫道:
我唔係講消毒奶煲...我係想問"電奶泵"..!!!

我上星期o係沙田 mothercare 見到有.
不過無留意幾多錢, 亦都無留意係單泵定雙泵 ... ... 因為我無諗住買. :mrgreen:

男爵府

2019新春慶豚圓 2011至尊種植勳章

前日o係旺角新世紀廣場的 mothercare 見到有 單泵 isis uno, $1100. 跟住o係 BeBe Dream 見到有雙泵, $1500

首頁

尾頁

跳至