自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近新傳銷嘢 Y...... 賣女性日用品, 有無人知係咩???

請問最近新傳銷嘢 Y(字頭)...... 賣女性日用品, 有無人知係咩???

朋友叫我做傳銷, 神神秘秘唔講係咩東東, 請問有無人知係咩???

我唔會聽佢講廢話, 但想知係咩牌子。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 最近新傳銷嘢 Y...... 賣女性日用品, 有無人知係咩???

係咪負離子衛生巾

大宅

Re: 最近新傳銷嘢 Y...... 賣女性日用品, 有無人知係咩???

個朋友無講, 咁係咪'月愛Love Moon'負離子衛生巾????
cause I search from Yahoo.

'月愛Love Moon' 是否傳銷 ?????

別墅

最近唔記得是週刊或報紙報導過"月愛", 百分百是傳銷. 報導話探測不到太多的負離子. 打多鋪麻雀好過.

大宅

beywat496 寫道:
請問最近新傳銷嘢 Y(字頭)...... 賣女性日用品, 有無人知係咩???

朋友叫我做傳銷, 神神秘秘唔講係咩東東, 請問有無人知係咩???

我唔會聽佢講廢話, 但想知係咩牌子。

有聽朋友話佢家姐入了會,話一次過買 HKD5000 衛生巾, 我們都當笑話聽完便算了.
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

子爵府

有媽咪post了雜誌出來,是騙人的。

click here
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大宅

多謝晒各位媽咪報料, 好彩有你們, 如果唔係真係比個朋友煩死。

男爵府

衞生巾都要負離子 唔駛 ar ma 咁不如所有食物, 水, 空氣, 衫褲, 鞋襪都整曬負離子添 ar ?-(

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至