跳至

首頁

尾頁

大宅

請問幾 week 照 oscar ??

請問幾week 要照oscar??
現在可以book未?? 可以去邊到做?? 幾多錢??
謝謝~~~

大宅

Re: 請問幾 week 照 oscar ??

小桃桃
如果你去威院 .. 而家可以 book定架嘞 ...
但你若果係 c+ 醫生度做 平均 11 wks - 14 wks
政府 ( $ 950 ) c+ ( 約 $1200 -$1300 )
不過呢度好多媽媽 book 左去威院做 .... 威院都好 full 架 !
你可以網上登記 ..之後佢會有人聯絡你 !

大宅

https://pdc.obg.cuhk.edu.hk/tr/oscardetails.asp

大宅

mangosalad,
謝謝你呀~~~~ 剛剛上網book咗, 希望有位啦

大宅

我都在網上book左,而家等confirm。

大宅

威院打電話來 comfirm咗, 10/4去做, 我諗要請假....

大宅

威院都confirm左我,11/4去做。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

威院都this morning confirm左我,我都係11/4去做 (around week 13)

你地老公會唔會陪你地去o架?
我老公好忙, 唔知到時得唔得閒

purple_lily 寫道:
威院都confirm左我,11/4去做。

大宅

伊芙蓮 ,

我同你一樣威院都叫我係11/4去做 (around week 13), 但我改了在13/4(五), 方便請假!

複式洋房

請問一下網上登記威院既website係咩?
thanks!
該用戶已被刪除

大宅

咦?!我11/4 ,3:15喎,可能會相遇呢~
LittleLittleChicken 寫道:
hi,

我都book左威院做oscar,又係11/4 (around 12~13 weeks),時間係3:00pm,唔知會唔會同你哋遇到呢?

大宅

https://pdc.obg.cuhk.edu.hk/tr/oscardetails.asp

sixstoby 寫道:
請問一下網上登記威院既website係咩?
thanks!
該用戶已被刪除

大宅

我第一胎,囝囡我都鍾意,總之佢健健康康就得喇~
LittleLittleChicken,你囝囝而家先1歲9個月,咁你舵bb會唔會辛苦d,因為仲要照顧佢?
你請工人定自己揍gar?

LittleLittleChicken 寫道:
lily,
我今次係第2胎,已經有個仔1歲9個月大,所以今胎好想係女,你呢?
該用戶已被刪除

大宅

LittleLittleChicken,我第一胎咋,都未決定俾99揍定請工人好

大宅

畀面勳章

https://www.fetalmedicine.hk/common/oscarbooking.asp

Book on Saturday and they called me on Monday

Arranged appointment when my baby is 13 week

洋房

我會係東區做checking, 但我睇過佢地既介紹,亦親口問過姑娘 佢地只會幫35歲 or up既準媽咪做oscar, 請問咁我可否book pwh做oscar?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

aiya, 咁我咪蠢左囖, 我已經over 35 la, 但未響政府醫院排隊,而家自己排左期做 oscar 咪要自己比錢咯

我會響 3 april 上晝響 pwh 做,有無人都係果日呀?

首頁

尾頁

跳至