在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 23歲左右全職媽媽part 5

唔係 我見有人唔知(訂)

伯爵府

牛年勳章

ho528man,lo8189
哈哈 , 我都有諗過買六合彩 , 但係今日去嘉年華 , 想嬴番隻大公仔都無............我諗我都係無咩運架la
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

好媽媽勳章

中六合彩好過中公仔
公仔咁小

大宅

無啦啦part 5又五通知人嫁.我仲走鬼左去part 4留言添...
cutie so:好耐無見哪)))))))))))
妳返工果度點呀?開始放多d假未?幾時join我地d"扒地"呀?
一齊玩啊~
中頭獎,緊係要去買六合彩啦!!!
各位,我都覺得無咩氣氛.我老公果邊親戚勁少.年三十晚同62食完飯,初一就同99飲荼.晚上就同他的二叔二嬸去食飯咁就完左哪.今日初二,同老公全日都係屋企打機&煲碟!
明晚初三先同我媽咪果d食飯.佢地明天係大陸番黎.所以我地而家都係等人上門!!未有人約.無地方去.

[size=x-large]~新年快樂 事事如意~

別墅

真係好慘,大年初一先黎病,仲要病到個頭暈到出唔到街,勁慘呀,我成日以為年初一無得睇e生,所以尋日自己買左d感冒藥就算,今日我d fd話做咩唔去睇急政,我先諗起可以睇急政,幾低能呀,而家把聲勁沙,個人又累,本來約左人去打麻雀,但都撐唔住無去到,我今日累到都無同個女沖涼,本來而家都好想訓,但因為我幾日無洗3,唔洗唔得,我等晾3,晾完就食藥又訓過
:-P :-P :-P :-P

別墅

近排咁少見你,你忙咩呀?
CutieSo 寫道:
哈哈 , 我都有諗過買六合彩 , 但係今日去嘉年華 , 想嬴番隻大公仔都無............我諗我都係無咩運架la
:-P :-P :-P :-P

大宅

lam216 寫道:
真係好慘,大年初一先黎病,仲要病到個頭暈到出唔到街,勁慘呀,我成日以為年初一無得睇e生,所以尋日自己買左d感冒藥就算,今日我d fd話做咩唔去睇急政,我先諗起可以睇急政,幾低能呀,而家把聲勁沙,個人又累,本來約左人去打麻雀,但都撐唔住無去到,我今日累到都無同個女沖涼,本來而家都好想訓,但因為我幾日無洗3,唔洗唔得,我等晾3,晾完就食藥又訓過

lam216
快d好快呀!!
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

伯爵府

牛年勳章

ho528man
連公仔咁小野我都中唔到, 更何況係$$$喎
我11點幾去到 , 都唔係好多人 , 到晏d就人多d , 都好玩呀 , 都有好多野岩我呢個吾受得刺激既人玩喎~~

加應子
我過左3月8日就過3個月la ,到時星期六就可以同你地去玩,但月頭個星期六就唔得, 因為月頭好忙
聽日番工又好多野做la , 積埋左4日既野

lam216
我都有上黎睇架 ,不過無回應咋
我上年新年都病左呀 , 個仔痾完到我痾 , 之後都我62/99 , 最後都我老公痾
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

子爵府

放心啦!我黑過你多多聲 :evil:
買咁耐六合彩,連廿蚊都未中過,我唸都萬中無一架喇
CutieSo 寫道:

子爵府

lam216

飲多d水啦~take care

大宅

我第一次買六合彩中左40蚊..
之後就冇咩買了..

lo8189 寫道:
放心啦!我黑過你多多聲 :evil:
買咁耐六合彩,連廿蚊都未中過,我唸都萬中無一架喇 [quote]
CutieSo 寫道:
[/quote]

子爵府

[size=x-large]~~靚媽、靚B新年勁爆party~~

[size=large]地點:上水Mandy家

[size=large]日期:2月23日 (年初六)

[size=large]時間:1:00pm至5:00pm

[size=large]費用:視乎大家想食d咩啦

lo8189---1大2細
mandy---1大1B(其實我使乜報名=.=)
加應子---1大1細
Wincy---1大1細
ho528man---1大1蕃薯
puipuiyan---1大+肚入面個細
noddybanana-----1大1細(可能會加人)

[size=x-large]每人帶1份$50左右禮物for抽獎,另外,大家夾錢買份新年禮物比mandy媽咪,話哂我

大宅

好媽媽勳章

我今日行過"燕之家"一盒元貝(乾搖柱)禮盒裝$338

子爵府

淨係得乾搖柱 一盒有幾多克 [quote]
ho528man 寫道:
我今日行過"燕之家"一盒元貝(乾搖柱)禮盒裝$338

大宅

好媽媽勳章

係!得乾搖柱 唔記得有幾多克 ?-( [quote]
lo8189 寫道:
淨係得乾搖柱 一盒有幾多克 [quote]

子爵府

唔該哂~ [quote]

大宅

好媽媽勳章

唔係同我客氣嘛
lo8189 寫道:
唔該哂~ [quote]

子爵府

辛苦哂你咁詳盡既報導 [quote]
唔係同我客氣嘛

大宅

sorry,我年初六去吾到mandy家了.
我個仔吾舒服,發左成個禮拜燒=.="
食完退燒藥冇耐又燒過,夜晚一個鍾起身一次.
琴日睇左政府又吾掂,冇消炎藥食.

今日去到睇私家,因為今日屯門d私家先開門.
宜家要食5隻藥,岩岩餵佢食藥又嘔番出黎.唉.
跟住又要再餵,好在c6依幾日放假幫手.
吾係人都顛呀 :-( :-( :-(
攪到我勁擔心佢,自己又係到亂諗野.
驚佢會入醫院離開我,係到 :-(

大家,真係吾好意思喇,我去吾到.

大宅

可能我成日帶佢出街攪到佢咁,攪到我好自責.
>___<今日佢終於識笑喇,自己係到爬來爬去.
前幾日連企都企吾到,腳仔軟.

首頁

尾頁

跳至