二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

免費 A+ 2 安嬰寶換領券

免費 A+ 2 安嬰寶400g 換領券

&

900g 買一送一換領券各一張

有意膚pm, 深水埔 mtr.
◎如想約交收, 請直接pm留言, 勿在此留言或留電話; 本人行不改名, 坐不改姓, 我係 lokchu.

大宅

Re: 免費 A+ 2 安嬰寶換領券

My friend wants this brand's milk powder, can you give me your add & I will give you a returned envelope? Or can you call me or leave down yr tel no. again?

複式洋房

我bb飲這個奶粉,我可以到mtr 取.pls check pm for my phone no.

大宅

SORRY , 太趕時間, 講得唔清楚, 係代友售:

係去藥房免費取 A+ 2 安嬰寶400g 換領券

&

有意請pm出價, 謝謝.

深水埔 mtr.

電腦壞壞地, 會盡快覆, 謝謝.

◎如想約交收, 請直接pm留言, 勿在此留言或留電話; 本人行不改名, 坐不改姓, 我係 lokchu.

大宅

SORRY , 太趕時間, 講得唔清楚, 係代友售:

係去藥房免費取 A+ 2 安嬰寶400g 換領券

&

有意請pm出價, 謝謝.

深水埔 mtr.

電腦壞壞地, 會盡快覆, 謝謝.

首頁

尾頁

跳至