跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我隻豬仔2月16號出左世喇!!!

himby,
嘩 ! 好勁呀 ! 8 磅 5 ... 真係一個好震撼嘅數字 . 希望你哋一家四口快快樂樂

大宅

Himby:
恭喜呀,豬年生肥豬仔,好應節,真開心!!!!
我家有三個妹...

別墅

恭喜晒

男爵府

himby.

congratulation!恭喜恭喜

大宅

himby,

恭喜恭喜 你飲得杯落la! 隻肥豬仔咁醒目,時間"教"得啱啱好出來逗利是... 恭喜恭喜

男爵府

Himby

恭喜晒啊~ 恭祝你一家四口開心快樂啊~

大宅

Himby,

恭喜晒您呀

祝你一家四口開開心心生活, 8磅半的豬仔真係好勁呀..抵打豬 , 你而家好好休息喇...

大宅

HIMBY

恭喜晒呀..你都知我out 左, 因為好耐冇上bk喇

好彩今日知道你生左個肥豬仔..真係恭喜晒呀

下次見面再講啦, 好好休息呀

大宅

Himby,

恭喜你生咗個肥bb啊!
新一年卓謙有個好弟弟倍伴,你要好好坐月休息!

祝你們一家人健康快樂呀~

別墅

himby,

恭喜曬你同你個family啊,多佐個新成員,你好叻啊,生佐個咁有份量既細B ,恭喜曬... :-P

男爵府

好媽媽勳章

各位姊妹
多謝晒妳地o既問候同祝福呀
湊2個b o既生活真係忙到不得了,細b又頻密地飲奶,真係冇覺好瞓.........不過見到佢地可愛o既面容就覺得點辛苦都值得。
令我好安慰o既係,卓謙好錫細佬,成日走埋去鍚鍚細佬同摸佢塊面同手仔,一聽到佢喊仲飛撲埋去氹佢,希望佢地一路都咁相親相愛啦

洋房

Himby,

恭喜你. 特別係兩個小朋友無爭寵,相親相愛.

首頁

尾頁

跳至