懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

陳帆 / 江孟儀 / 梁鳳霞邊個好?

請各位姊妹幫幫忙,因為我要選定一個醫生做產檢同接生,佢地d儀器 / 收費 如何? 請大家比d comment 我啦, thanks!
http://bd.lilypie.com/LFaRp8/.png[/img][/url][/img]

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 陳帆 / 江孟儀 / 梁鳳霞邊個好?

我兩胎都係睇梁鳳霞, 佢每次診症都會照3D, 仲會話比你知BB器官如何, 是否正常, 如有不明佢都會詳細解釋比你知
收費$600.-不連維他命丸
可以做埋OSCAR, 收費$800.- (過年前)
姑娘態度都好好.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

民房

Dr 梁鳳霞....... very professional

複式洋房

我都係睇梁鳳霞, 開刀手細好好...

大宅

Hi,

My wife was consulting Dr. Kong. She got twin pregnancy and just gave birth 21 days ago. Dr. Kong was conducting a surgery when the twins were at 35 weeks. Her consultation fee is HKD500.00. She's very professional and my wife's wound (after surgery) is excellent.

She has a lot of clients so you need to wait 1 - 2 hours normally.

Hope this helps

Big Pet :-P

別墅

多謝咁多位幫忙,請問有無媽媽看過陳帆呀?
http://bd.lilypie.com/LFaRp8/.png[/img][/url][/img]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我睇緊陳帆做產檢, 佢都OK, 收費是$380(包做超聲波, 之後會俾返一張相你), 而我每次都會要一包鈣片, 份量是四星期, 收費$10.

別墅

請問陳帆的儀器好嗎

侯爵府

好媽媽勳章

我兩胎都係睇梁鳳霞喎!照altrasound睇得好仔細,儀器&診所環境都非常professional,我兩個仔,以及好幾個朋友睇佢,胎兒12wks大佢已經可以睇到性別!雖然我冇搵佢開刀(因為我要順產),但聽兩個搵佢開刀o既朋友講,佢手勢好好,開完刀第一日已經唔痛,仲可以落床走動。

CANDY_SAMSON 寫道:
我兩胎都係睇梁鳳霞, 佢每次診症都會照3D, 仲會話比你知BB器官如何, 是否正常, 如有不明佢都會詳細解釋比你知
收費$600.-不連維他命丸
可以做埋OSCAR, 收費$800.- (過年前)
姑娘態度都好好.
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

別墅

我想打算順產,梁醫生手勢好嗎?

侯爵府

好媽媽勳章

oh...梁醫生唔接順產傢,所以我都係keep住搵佢做產前檢查,冇搵佢接生,因為我唔想開刀。

如果順產又要私家醫生o既,我就聽過曾祥風好好手勢,不過佢係男醫生,要睇你會唔會尷尬喇。

另外梁醫生醫務所有個partner叫周美仙,我陀第二胎時,有次唔舒服但咁o岩梁醫生唔o向度,我就睇左佢一次,感覺上佢都幾pro&細心,而佢就接順產o既,你都可以考慮一下。

Zing88 寫道:
我想打算順產,梁醫生手勢好嗎?
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

陳帆- 她在沙田及尖沙咀都有醫務所, 沙田睇星期2, 4 及6 的上午, 而尖沙咀就睇星期1, 3 及5的上午, 我是在沙田做產檢的, 醫務所不算大, 她是在仁安掛鈎的, 如果你打算在仁安生的話, 可以搵佢, 我有個同事在9月尾在仁安生她是由她做產檢及接生的, 同事話佢手勢好好.................

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

陳帆幾好

首頁

尾頁

跳至