夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: BB痾左臭臭..老公會唔會幫手??

絕對唔會幫手, 尿尿都唔會幫手, 餵奶更加唔會幫手。應說什麼都唔會幫手。

公爵府

會呀...由bb開始已經會

大宅

佢會架, 不過就手滕腳震咁, 好好笑

大宅

never help

子爵府

好媽媽勳章

基本上我換,但有次我剛去買東西,小B真整故竟開大,到我回家時 C6懶叻話清潔了及換了片 ,我一看唉條片包得半個patpat,

禁止訪問

公爵府

我老公會幫手的起呀仔對腳, 因為我個仔好鐘意勁踢腳, 試過得我一個換屎片, 佢一腳叉左落d屎度!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

由初生開始老公會不時"豆"囡囡疴臭臭, 試過多次佢提高 bb雙腳時被"嘖"到身上都一樣照做, 到現在如亞囡開大佢又在家便攞條片檢視吓, 有時晚飯時會無端端問亞囡今日大便情況如何 我會話食完飯先講啦

男爵府

除女既任何野,老公都會幫手。

侯爵府

BK Milk勳章

我老公唔係好識換片, 但佢有幫我prepare d 清潔用品, 有時都會幫手"豆" 阿b 去poo poo

大宅

我覺得d男人好驚bb臭臭嫁.我老公知道bb柯左..
佢就會話好臭呀..之後又會消失得冇影冇綜..

可能我地問慣所以覺得冇咩野..

大宅

我條佬會幫手~一放假就實同小齊沖涼
如果臭臭就一時時啦

禁止訪問

大宅

我條佬會幫手~一放假就實同小齊沖涼
我老公都係咁架 ~~
臭臭就叫佢都一定幫手的 ~~
不過
唔係即叫即做囉 ~~可能要等兩三個字先黎換架 ~~~

大宅

叫就實會幫手o既...不過女女而家大個啦,唔係一定肯訓定定比我地換片...所以多數我責負幫佢洗patpat,老公預備水咁囉...一人做一樣,快手快腳d囉...
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

尿尿就會,但臭臭就
愛 我 就 別 傷 害 我

男爵府

畀面勳章

我一定同阿B 0係房換片~
佢一知阿B痾左"ngng"就會九秒九逃離現場~
連尿片都唔會掂~
試過一次佢肯換~但係一見到"ngng"即刻走左去~

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

阿女有屎屙, 我就最開心 , 清理好後, 我仲會仔細研究屎屎, 因為可以清楚了解阿女腸胃情況 , 老公睇見我咁核突, 可能想嘔...... .

如果有我在場, 老公一定唔會換片, 不過會幫手做阿四, 最叻攞住個膠袋企係度等..... . 哈哈.

子爵府

醒目開學勳章

我老公會架,雞手鴨腳咁都搞得掂o既,我仲記得佢爭住同囝囝响醫院沖第一次涼,仲久唔久仲同人講,攞嚟威吓添.好在到咗囡囡嗰陣都識讓番比我,唔係咪比佢威晒??
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

別墅

係我記憶中佢無咩點同囝囝換過片(大與小), 最多幫下手遞下紙巾同膠袋, 大便時提起阿仔雙腳同足住阿仔個patpat, 因為阿仔隻腳成日郁同鍾意用手攪patpat!

首頁

尾頁

跳至