跳至

首頁
23456...21

尾頁

別墅

Re: 自組playgroup - 元朗區 (快d一齊黎報名)

我都無問題呀,最緊要係元朗區就ok

大宅

Re: 自組playgroup - 元朗區 (快d一齊黎報名)

I am Ok too.
kakyu 寫道:
我沒問題
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

大宅

元朗區便OK,最重要問下導師,"活動室比一個squash court 細少少" ,空間是否足夠!

教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

大宅

好媽媽勳章

我跟大隊∼

大宅

Me too!!

oil_oil 寫道:
我跟大隊∼

男爵府

me 3

pigletchan 寫道:
Me too!!

[quote]
oil_oil 寫道:
我跟大隊∼
[/quote]

大宅

no problem .. thanks !!

男爵府

好呀....既然超過一半mami都ok, 咁我聽日會打去kids garden問下, 依家我暫時confirm第1堂會去朗晴居...or...yoho啦!!

咁就約實大家喇...3月11, 18, 同25號12點-1點...

今日會將各位MAMI既聯絡電話EMAIL比KIDS GARDEN, 請留意呢幾日佢地會打比你地, 陳小姐/夏小姐
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

複式洋房

請負責媽咪致電kids garden
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

thx!

大宅

Thank you 傻太太 & other mami\s kind assistance & help !!! THANKS again !!
傻太太 寫道:
好呀....既然超過一半mami都ok, 咁我聽日會打去kids garden問下, 依家我暫時confirm第1堂會去朗晴居...or...yoho啦!!

咁就約實大家喇...3月11, 18, 同25號12點-1點...

今日會將各位MAMI既聯絡電話EMAIL比KIDS GARDEN, 請留意呢幾日佢地會打比你地, 陳小姐/夏小姐

大宅

好媽媽勳章

我今日問過yoho職員話搞playgroup只可以用宴會廰, 因為佢地話其他地方有其他用途. 但宴會廰有地占,枱和椅(要自己搬開),又無鏡,所以覺得去朗晴居好過.

男爵府

[size=x-large]各位己報名既mami留意, 我地最終決定第1堂會係"""朗晴居會所"""上堂~

日期: 2007年3月11日星期日
時間: 12點-1點
地點: 元朗朗晴居會所
負責聯絡mami: 傻太太 (email: [email protected])

kids garden: [email protected] 或電:
8 1 0 3 – 8 8 3 2 陳小姐 / 夏小姐聯絡(請註明地區)

另外兩堂3月18及3月25日未定地點, 等上完第1堂睇情況再決定是否係番朗晴居!!

煩請第1堂各位family準備$210 (3月3堂費用)
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

禁止訪問

大宅

唔該晒!傻太太!
另外想問朗晴居係邊? 可以搭乜車?

仲有其實我覺得卓爾居都好方便. 可以搭西鐵or輕鐵都得.大家可以consider一下.

複式洋房

我已經confirmed佐朗晴居活動室(12-1pm, 11th Mar) 因為間房係Clubhouse basement, 要落一條樓梯, 帶BB車可能會麻烦d....

Pigletchan, 如果您唔係好熟元朗, 可以係西鐵元朗站搭的士, 唔使跳標!!

大宅

thanks!!

Jenniferycn 寫道:
我已經confirmed佐朗晴居活動室(12-1pm, 11th Mar) 因為間房係Clubhouse basement, 要落一條樓梯, 帶BB車可能會麻烦d....

Pigletchan, 如果您唔係好熟元朗, 可以係西鐵元朗站搭的士, 唔使跳標!!

男爵府

pigletchat,
不如我地一齊去丫?

pigletchan 寫道:
thanks!!

[quote]
Jenniferycn 寫道:

[/quote]

大宅

I have not received call yet .. Do I directly go to 朗晴居活動室??? Thanks ~~~

男爵府

me 2

[quote]
babyduo 寫道:
I have not received call yet ..

大宅

好媽媽勳章

me3
and 老公去唔去得架?
Sharon_1304 寫道:
me 2

[quote]
babyduo 寫道:
I have not received call yet ..

首頁
23456...21

尾頁

跳至