美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

DHC勁加價, 加幅高達100%

收到今期月刊, 發現很多items加左價, 仲加得好勁下. 真係離譜!
好似~
沐浴露由$50加到$100
美胸gel由$660加到$755
男仔護唇膏由$50加到$80
護手霜由$40加到$65
玫瑰精華油由$205加到$260
Q10美肌水由$230加到$285
棉花棒由$35加到$55
...............
洗唔洗加得咁多呀? 我人工遠遠無加咁多呀!
:tongue: :tongue: :tongue:

大宅

Re: DHC勁加價, 加幅高達100%

有冇攬錯,加咁多,我不如轉過第二隻牌子啦!

大宅

咪.......咪.......咪.......

大宅

美胸gel由$660加到$755?? 好貴呀﹗

我仲諗住買多支添﹗

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

係?我都未有時間睇tim.加咁多真係要唸吓唔用囉
vkzone 寫道:
收到今期月刊, 發現很多items加左價, 仲加得好勁下. 真係離譜!
好似~
沐浴露由$50加到$100
美胸gel由$660加到$755
男仔護唇膏由$50加到$80
護手霜由$40加到$65
玫瑰精華油由$205加到$260
Q10美肌水由$230加到$285
棉花棒由$35加到$55
...............
洗唔洗加得咁多呀? 我人工遠遠無加咁多呀!
:tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

加到咁鬼多 咪唔用佢
有捨必有得 有得必有失

民房

Agreed

民房

係啦,好離譜,加咁多.......

大宅

下..?
點解d棉花棒賣成$55包,有咩特別呀?

大宅

:-(
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

複式洋房

B二姑媽 寫道:
有冇攬錯,加咁多,我不如轉過第二隻牌子啦!

AGREE

別墅

嘩! 加咁多! 佢 d 野唔係好好用咋喎~
水水 8-)

子爵府

剛剛先轉用佢d產品渣喎!都ok呀!又加價! :-(
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

別墅

男爵府

beverly@mimi 寫道:
剛剛先轉用佢d產品渣喎!都ok呀!又加價! :-(

me too, 我係x'mas20%off時開始用, 因為果時20%off都算抵用所以先試下, 但宜家咁衰一加加咁多, 我會轉用其他, 又唔係什麼有名出名, 如果唔係x'mas有20%off或有d人有20%off再20%off見佢平平地, 就根本唔會用佢.

伯爵府

大宅

唔好買啦,又唔係好正。
佢唔減價都唔係好值架啦!

大宅

好冇用過佢 d 野.. 不過我覺得佢食水好深..
之前一o黎 hk 既時候一套 olive oil 潔膚系列好似要 $790.. 而家就減到 $390.. 差成 $400!

[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

別墅

貴左100%?唔係嘛?食水咁深既?

大宅

IS it the reson is : JPY cheaper than before ?????????????

首頁

尾頁

跳至