自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今年收左咩賀年糖果, 食左未呀?

我買左個吉之島$98果盒(另加糖果)返外家, 個果盒已經俾我細妹即時拎左去男朋友屋企 (我屋企人又無咩所謂既!)
我姑仔買左盒藍罐曲奇返黎(我地都好鐘意食!), 尋日已經食左一半

伯爵府

Re: 今年收左咩賀年糖果, 食左未呀?

我地都收左2罐藍罐曲奇 (件餅至愛), 另有朱古力同埋金莎啦

男爵府

我c6的最愛→嘉頓雜餅 :mrgreen:

子爵府

2019新春慶豚圓

你地鍾唔鍾意收樂家杏仁糖?

佢賣得好貴, 我老公又好鬼鍾意買
但係我話其實唔多人鍾意食....我就無乜所謂, 但係我見好多人唔好呢隻野, 太甜...
我老公又有d懷疑..

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

我係根據送比咩人,
而買咩既手信既。
今年只買左一盒樂家杏仁糖,
送比叔仔既外母,
因為往年去佢度拜年,
見佢個全盒都有放樂家杏仁糖,
咁我估佢鐘意食咪買囉!
細細罐都賣$59.90,
今年金莎平喎,$100 有2盒。

青青河邊草 寫道:
你地鍾唔鍾意收樂家杏仁糖?

佢賣得好貴, 我老公又好鬼鍾意買
但係我話其實唔多人鍾意食....我就無乜所謂, 但係我見好多人唔好呢隻野, 太甜...
我老公又有d懷疑..

男爵府

班細路已經清

侯爵府

樂家杏仁糖係我致愛~~ 我好記得佢句slogan:

送比你最錫個幾個~~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章

係禮匯訂左D禮盒, 送左HELLO KITTY古典錢箱及月映雲裳比二佬; 米奇老鼠曲奇及HELLO KITTY小提琴軟心朱古力比三佬; 家姐就送左朱古力火鍋禮盒比佢
自己就收左一盒蛋卷; 一盒十二生肖軟糖; 一包福袋 (糖); 一盒夏威X果仁禮盒.
自己就屎忽痕買左好多野係屋企, 包括有HELLO KITTY古典錢箱; 朱古力火鍋; 仲有三盒日本餅禮盒 真係唔知點食好囉
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

stephenietam 寫道:
樂家杏仁糖係我致愛~~ 我好記得佢句slogan:

送比你最錫個幾個~~

我都好鍾意食樂家架
不過我覺得好貴所以好小買黎食, 但我老公個朋友知我鍾意, 每年都會買一盒細比我食 :mrgreen: , 今年我就多數都係收朱古力, yeah

[/url]

首頁

尾頁

跳至