自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

del

~

大宅

Re: 有無食煙既媽咪啊???

[size=large]你老公而家先話唔鍾意你食煙似乎講唔通喎,你咪照直同佢講佢識你時你都食囉,或者唔喺佢面前食又得.大家講道理啫,同駛搞到失眠咁大壓力.
[size=large]不過睇你夠唔夠硬,比我一定同佢講到底. :wink:
我家有兩隻大烏龜

大宅

我都有食,老公都有,識佢果時佢都知我食煙,陀住亞女果時我冇食,生完之後食返,開頭佢有話過幾句我介左又要返,不過我冇理佢,因為我覺得佢自己都食
佢而家冇再話我,不過我一定唔會係亞女面前食
其實我都覺得你老公有d唔岩,學你話齋佢識你果時都知你食啦,而且佢自己都食,唔應該叫你介囉, 就算係為你好
不過如果我係你最多唔係佢面前食囉 :tongue:
又唔使攪到失眠咁嚴重既,放鬆d啦

男爵府

我諗佢話您"介左"又要食返, 係因為介煙咁難, 介左食返唔底啫, 唔係話您食煙唔岩ge~~

ophelialiu 寫道:
我都有食,老公都有,識佢果時佢都知我食煙,陀住亞女果時我冇食,生完之後食返,開頭佢有話過幾句我介左又要返,不過我冇理佢,因為我覺得佢自己都食
佢而家冇再話我,不過我一定唔會係亞女面前食
其實我都覺得你老公有d唔岩,學你話齋佢識你果時都知你食啦,而且佢自己都食,唔應該叫你介囉, 就算係為你好
不過如果我係你最多唔係佢面前食囉 :tongue:
又唔使攪到失眠咁嚴重既,放鬆d啦

珍珠宮

好媽媽勳章

~

大宅

waiabbey 寫道:
我諗佢話您"介左"又要食返, 係因為介煙咁難, 介左食返唔底啫, 唔係話您食煙唔岩ge~~

係架, 因為佢覺得我咁辛苦先介得甩
點解又要食返囉
不過佢而家冇話我架啦,有時等亞女訓左仲同我一齊煲煙TIM

珍珠宮

熱血金章

我以前兩公婆都有食, 後來陀bb冇食了.
我c6都因為咁介左, 佢話食煙係歎住食的, 攪到企出走廊or窗口扮八爪魚du長個咀去噴煙, 東閃西避, 好似過街老鼠咁. 比支煙仔牽住做人,唔值得, 所以完全介了, 食了一個月香口珠. 佢最有性格都係呢次, 我亦以此為榮.
不過最難捱係嘈交後, 所以果一排連嘈交都要介.
介了之後連嘈交都好氣d. 比d细路見到都唔知點解釋, 你地都考慮吓啦!
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

大宅

susi1024169 寫道:
我同佢講道理...佢兜唔到就話,總之我唔鐘意你食啦!
佢仲話我療交嗌....為左要食煙同佢嘈.......咁我好唔明丫ma..
1年前我同佢一齊介左,大家都發少左脾氣,但我就成日羅羅戀想食番,差唔多日日都想偷偷地出街買黎食,但我老公就無嗡既情況,介左半年,有一日因為同佢嘈大交,佢走左出去搵佢d fd,佢又食番我又食番,大家都係打個和姐...而家佢唔想介又要我介,好唔公平,咩女人食煙唔好,男人食煙就正常....好無奈
唔係佢番工先有壓力要食煙,我湊仔都有壓力,都好抆,我覺得食煙可以幫助我減壓(我知呢個講法有d無聊,但我真係咁覺得)....點解唔比我食....有時無煙食會發下脾氣,會抆爭,但佢都會啦.....
我都係申下姐,不過今晚佢番黎,一定又黑口黑面>.<

[size=large]佢目的係唔想見到你食煙,好易啫,唔喺佢面前食咪得囉,一來佢唔駛見到借機同你嗌交,而你又食得舒服.如果咁都唔得佢都幾野蠻.
我家有兩隻大烏龜

伯爵府

我駝小B果陣冇食囉..依家生完兩個幾月都未食返..係食過一兩包囉...我老公叫我介喎...但係我諗我出返去做野又會食返架喇~不過都唔會嚮小B面前食既..

首頁

尾頁

跳至