跳至
[2007年] 見紅

首頁

尾頁

民房

見紅

尋晚去廁所發現護墊成2/3都有啡,到今朝去廁所抺果時仲有紅tim 到而家逢去廁所抺果時就有啡,但護墊就無,洗唔洗去睇e生?

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 見紅

快D去睇E生檢查吓啦,可大可小

民房

我啱啱打去睇開個e生,無人聽,可能放假 :-|
carollung 寫道:
快D去睇E生檢查吓啦,可大可小

禁止訪問

醒目開學勳章

複式洋房

真係可大可小啊, 你應該係作小產啊, 搵唔到c+, 我suggest 你依家即刻去睇急症囉, 訓床係有用啊, 不過你未知咩事就梗係睇左醫生食藥/打針然後休息多d就好最囉~ 快d去睇急症啦!

伯爵府

今日第 6 周

年 30果日都有流少少....粉紅色水

醫生話可能係

BB 剛剛著床所致 OR 有少少發炎都未定

跟住呢幾日都無事 LU :mrgreen:

大宅

去睇私家醫生,會幫你打針&俾藥你食!
我之前以為m come,流左好多血,但係睇左西醫+吉叔後就無流啦!

男爵府

你地除了有液體排出以外,有沒有第異到痛啊 ?

I am around 4-5 weeks, 好唔好彩,我昨日行街途中,先是覺得一下腰痛,然後又來了像經痛的感覺,再感覺下面有小小暖暖的東西留出,去toilet小便見到有粉紅色東西留出,我便立即打的去pwh急症,甚摩胃痛,肚痛,腹痛通通有齊,最後doctor話作小產,她在ultrasound還見到個很小的胎long和包住他的那個營養膜,但我現在都是非常擔心,吾知個胎長吾長倒,囘家后,是胃痛加重,睡是是右邊復部輕微的扯住痛,雖然輕微,但感覺現在還有,胃痛就吃完breakfast后又來了。

下次返pwh覆診是2 Apr,如果我發覺右復痛應然continue,會考慮明天到private doctor 去看看

good luck to everybody

大宅

029892,
快d去睇私家,可以打針+食藥. 除了去洗手間&食飯以外都要訓床. 飲多d水,休息多d.don"t worry! 我都試過流啡+肚痛.希望bb平安無事!

首頁

尾頁

跳至