自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

屋企有冇買碎紙機, 邊隻好, 幾錢?

想碎d月結單呀, 信件呀...超多. 有冇好提議?

大宅

Re: 屋企有冇買碎紙機, 邊隻好, 幾錢?

我半年前係吉之島買了只"eureka",好似$2xx,但麻麻地,用用下入面d刀捲住d紙,但都用到,你搵到好ge,記得話我知

子爵府

總之唔好用電動碎紙機!

買細部手動都夠!
最多倒多幾次啫!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

男爵府

我係文具鋪買手動既around $50
不過今日去雅蘭直銷見手動$38,電動$7x,好平

別墅

雅蘭幾多樓呀?
grand2005 寫道:
我係文具鋪買手動既around $50
不過今日去雅蘭直銷見手動$38,電動$7x,好平

男爵府

想問我是用人手碎紙機
是否唔夠安全呢
有捨必有得 有得必有失
該用戶已被刪除

子爵府

電動好容易壞!
我試過買過兩部電動!
一部用第二次就燒左!
一部用第三次就壞左!
激死!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

別墅

我都是高用量,所以買電動,不反對tiffany_wong23,電動可能是好容易壞,但原來可以fix。

我只係知道古之島有得賣。我用過2部,第一部好似都是叫"eureka",好似都是around $2xx,但由於我太貪心,一次入5張紙,所以部機壞咗。於是又去買過部,唔記得咩牌子,但貴D,around $3xx,但可碎埋CD(不過未試過)。都試過壞,但之後老公不服氣,研究研究,終發現是燒fuse。換咗fuse就OK喇

大宅

我用吉之島買嘅手動的,都算ok,特價時$69.-一部.

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

之前我有諗過買,但又好似冇咩用咁
愛 我 就 別 傷 害 我

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

快圖美有
信用卡cd都碎到架
好似2xx蚊

首頁

尾頁

跳至