育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問俾bb用chuchu奶嘴的媽咪....

你地有無發覺越用個出奶口會越大?唔知係咪洗時太大力, 定俾阿b咬到大o左...?
咁你地會換過佢, 定繼續用呢?

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg
該用戶已被刪除

Re: 請問俾bb用chuchu奶嘴的媽咪....

別墅

一出世用到依家都無變型 wor
[url=]

男爵府

2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

無變型,只係越來越軟身

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

男爵府

可能係咬爛咗, 我個仔又係咬到個十字咀漏水, 所以經常要換

大宅

你洗奶咀個時有冇用黃色支針再拮奶咀呀 因為我試過拮咗,個咀真的大了後來要買過新的奶咀回來, 冇拮就冇事, 用了差不多4個月冇變形。但我就配Chu Chu 刷洗奶咀冇咁易刮花因是海棉刷及個形狀fit啲 清洗乾淨啲。

洋房

我o個個用o左幾個月都冇變,可能係你洗o既時候拮到個十字咀or你個bb太大力.....我諗你換過個啦!我都係配番chuchu 個奶咀刷去洗,會乾淨o的同埋唔會刮花佢....你都可以試o下! :-P :-P

大宅

i will change the teat every 3 mths.
我只講事實

大宅

洗o既力度都係原因架.仲有十字口係會易d跟住個十字伸展而個lone開大左.咁o既情形通常都係bb大個b先會咁.
我就會換左去囉.因為我見到咁情況下,囡囡因為飲唔切而唔肯再飲.

別墅

初初轉用CHU CHU 奶咀唔夠3日比個工人洗爛o左幾個, 洗o既力度o係好大原因.
helencyl

首頁

尾頁

跳至