跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇D住青衣而BB係2006 Oct.出世的媽咪呀!入嚟傾下計吖.....

有冇D住青衣而BB係2006 Oct.出世的媽咪呀!入嚟傾下計吖
8/10/07 - 8.6 kg

男爵府

Re: 有冇D住青衣而BB係2006 Oct.出世的媽咪呀!入嚟傾下計吖.....

hi!我呀!

複式洋房

Re: 有冇D住青衣而BB係2006 Oct.出世的媽咪呀!入嚟傾下計吖.....

今日bb去健康院,只好15磅ja! :cry:

大宅

hi,我都係住青衣架,宜家暫時仲係full-time mami

我叫暨綿一, 乳名叫一一.綿一blog

男爵府

老公今日都有帶阿女去健康院呀
有15.7磅

大宅

我都算係青衣人啦...我娘家在青衣ka...bb又係青衣跟婆婆, 而家我日日都返青衣探女, 剩係返自己屋企瞓覺ja...

男爵府

我都算係青衣人啦, 我娘家在青衣, my old home is also in Tsing Yi. I just move to Olympic station for a week.

matches 寫道:
我都算係青衣人啦...我娘家在青衣ka...bb又係青衣跟婆婆, 而家我日日都返青衣探女, 剩係返自己屋企瞓覺ja...

大宅

are you live near the MTR station?
my bb live with my mom, far away, i only see her during weekend ja.

大宅

anybody helping you to look after the bb?

WaiChun 寫道:
hi,我都係住青衣架,宜家暫時仲係full-time mami

複式洋房

我諗各位mama都係去長康健康院同bb驗查,有無覺得姑娘好好,不過醫生啲manner就好差呀? :evil:

首頁

尾頁

跳至