跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

Re: 有無0611既全職媽咪呀?入黎吹下水呀﹗

hi,大家好呀,我都係0611既全職媽咪,B仔本來預產期係12月7號,但因為我血壓高醫生要我提早催生,所以變左11月媽媽,

大宅

HELLO!你好呀 !!
可兒 寫道:
hi,大家好呀,我都係0611既全職媽咪,B仔本來預產期係12月7號,但因為我血壓高醫生要我提早催生,所以變左11月媽媽,

子爵府

maggie

我有收到你個mail呀,但係我見依家都show到張簽名檔幅相出黎,所以無用你比果條line呀,乜你地見都重係見到簽名檔果到係"x"圖咩?點解我見到張相既?

子爵府

你就好呀,我阿b次次去過街返到屋企果晚都會好扭計架﹗

Lulu皇后 寫道:
佢去完一日街返到屋企就係咁瞓,瞓足全日,淨係起身食奶同痾屎

子爵府

haha...依家個背脊就比針拮,遲d個屎忽就變左尖既(坐唔定),我細佬細個時成日比我阿媽話佢個pat係尖架,睇怕栗子頭到識坐時都係尖pat pat架啦,佢依家又惡又曳呀,發起脾4上黎唔係人咁品架﹗

maggieman 寫道:
我bb就因為連續出街幾日抱得多....而家係屋企成日要抱.....放低就扭扭下.....好似背脊有針吉咁...... [quote]
Chrisoni 寫道:
hello 大家 !!
放完新年假, 屋企又回覆靜悄悄的 (除了小b哭聲)
不知是否於假期見人多, 又嘈雜, 小b呢 2 日勁扭計...
要時間 tune 回之前.....
不知你們有沒有此問題 ??
:evil: :evil:
[/quote]

大宅

係呀!!仍然見到係x圖............

別墅

me too, my baby girl always cry these few days. she can't sleep deeply at night...so i need wake up many times to comfort her...poor

amps2b 寫道:
我孖b都係咁呀..可能真係呢幾日係咁出去..仲要去成日..
又嘈又太多人地方又陌生..返到屋企要瞓覺時勁扭計同喊..
要抱好耐先收聲..

[quote]
Chrisoni 寫道:
hello 大家 !!
放完新年假, 屋企又回覆靜悄悄的 (除了小b哭聲)
不知是否於假期見人多, 又嘈雜, 小b呢 2 日勁扭計...
要時間 tune 回之前.....
不知你們有沒有此問題 ??
:evil: :evil:
[/quote]

大宅

我隻b都係呀!!一發皮四就"ee"聲,好似d惡佬仔咁......
水怪 寫道:
haha...依家個背脊就比針拮,遲d個屎忽就變左尖既(坐唔定),我細佬細個時成日比我阿媽話佢個pat係尖架,睇怕栗子頭到識坐時都係尖pat pat架啦,佢依家又惡又曳呀,發起脾4上黎唔係人咁品架﹗

別墅

可兒 寫道:

hello, 你都係全職mami呀...多d上黎吹水啦!

子爵府

maggie

依家見到我既簽名檔幅相末呀?

大宅

見到啦~~~~~~~~~哈哈~~~~!!點解之前你會x既呢...........
水怪 寫道:
maggie

依家見到我既簽名檔幅相末呀?

複式洋房

我是0611全職媽咪,近期比蚊煩死我,佢地狂針我bb,其中一個bb很嚴重,面有9粒蚊,一隻手背有11粒,心痛死我。我想買驅蚊器,但藥房d人話有化學成份,唔岩bb用。我買了蚊貼,無效。買了聲頻驅蚊器,又無效,現在用蚊帳,情況好d,但我又怕bb焗。一個bb同工人睡,工人一d事都無。另一個跟我和老公睡,我們三個都中招。大家有無驅蚊好方法呀? :-( :-( :-(

子爵府

我個女尋晚都中咗招,右邊面有3粒,額頭有4粒,全部係右面 :-( 我都想知
未經本人許可, 不得轉載

大宅

好媽媽勳章

I am also a full-time mami. 之前有我mami幫手look after kids好正,但而傢我一家四口去左Melbourne,乜都要自已,好辛苦!但見兩個小可愛日日都happy,FULL TIME MUM --> NO PROBLEM!!
~我有一個好老公同三個小寶貝~

子爵府

我屋企用電蚊香,之前睇婦科時問過醫生用唔用得,佢話無問題,所以我都用過好几次啦﹗

EEE1113 寫道:
我是0611全職媽咪,近期比蚊煩死我,佢地狂針我bb,其中一個bb很嚴重,面有9粒蚊,一隻手背有11粒,心痛死我。我想買驅蚊器,但藥房d人話有化學成份,唔岩bb用。我買了蚊貼,無效。買了聲頻驅蚊器,又無效,現在用蚊帳,情況好d,但我又怕bb焗。一個bb同工人睡,工人一d事都無。另一個跟我和老公睡,我們三個都中招。大家有無驅蚊好方法呀? :-( :-( :-(

子爵府

你地知唔知邊到有bb"拍"扭褲賣呀?我阿b d褲全部都係無得"拍"扭好唔方便,花園街又唔似唔多見有得買喎,邊到有得買呢?

子爵府

d 全職媽咪係咪帶哂bb去拜年呀?無人入黎吹水既?

子爵府

你地個b今年逗左几錢利事呀?

複式洋房

頭先搭地鐵返屋企, 亞 b 突然勁哭, 都唔知咩事 ?

別墅

水怪 寫道:
你地個b今年逗左几錢利事呀?

唔係好多咋...因為我同老公都唔係噤鍾意四出拜年, 可免則免! 其實一個字"懶"

首頁
12345...20

尾頁

跳至