派對情報

跳至

首頁
12345...29

尾頁

大宅

Re: 2003年3月靚B仔靚B女1歲Birthday Party~~~Yeh! Yeh! Yeh!

有關搵人做magic shown, 扭氣球 & 小丑既建議, 我同我老公唔係咁贊成, 因為一來bb都係細, 仲未識得欣賞, 只係我地大人會睇得好開心, 我兩公婆覺得留番佢地兩歲攪生日派對時先"one"未遲, 二來收費都好貴! 大家覺得如何? 以上純粹係我兩公婆意見!
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

大宅

Re: 2003年3月靚B仔靚B女1歲Birthday Party~~~Yeh! Yeh! Yeh!

我同意oscarmama的睇法, 1歲b仔b女應該都未知生日係乜, 不過我會跟大"圍", 另外, 我贊成Silvia & timma個提議, 咁如果搞得成, 係咪互選呢?
http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

洋房

hello! 各位請預埋我玩呃!!!

人數(邊日都黎既)
vvbb - 3個
mike - 3個
潮媽 - 3個
hellohello - 3個
studentmama - 3個
silvia - 3個
oscarma - 3個
timma - 3個
tongtongma - 3個
bb chiu ma - 3個
rabbit - 3-4個
bblong03 - 3個
new - 3-4個
小豬-3-5個
lunlunmum 4個
maglitelamp 3個
型男卓培 3個
DD 3-5個
monmum 3-4個

(決定日子後至知)
DaveMum - 3個
BMF(7/3先黎到)

伯爵府

畀面勳章

monmum,
歡迎呀! 不過你方唔方便留低你既聯絡方法比我地是但一個呀?而且我地12月都有一個gethering,你想唔想又黎呢? 你可以去03年3月媽媽會度同我地一齊傾下計.

DAVEMA,
請八掛一下愉景新城咩料,回報比我地班師奶仔知呀,唔該哂!

re:小丑
其實有冇都冇所謂,有呢就好似多d野玩,又可以同小丑影下相,而冇呢,亦都冇乜所謂. 如果果日個小丑可以做埋mc,咁我地就唔會咁亂,d節目可以run得順d. 當然啦,要睇下我地有幾多人,share之後每人要比幾多錢,如果太貴就當然唔要啦. 我地睇到截至報名果陣先算啦. btw,我好怕波,真係好怕好怕,唔知點解? 所以到時唔好比波過我,而且麻煩係我隔離既人唔好羅波黎嚇我,我會喊.多謝.我唔係講笑既,THANK YOU!

RE: 比賽
相片比賽需每個想參加既家庭預先準備一張5R相,到時貼起佢,到當日散場前一個鐘,就截止VOTE.每一個家庭派一張紙,用不記名方式,寫哂每個獎項既心水人選,跟住就可以好似呀老懵董選特首果陣咁唱票. 得獎者冇禮物,不過有一張小小獎狀咁啦,唔洗搵人去買呀麻!

RE: 日子
個人覺得選月中比較好,因為月頭BB過生日冇耐,而月尾BB又就過生日.好似FAIR D. 否則選月底就對月頭BB好似冇咁好,因為咩MOOD都過哂.

發完UP風,有咩更好意見,即管講,事關我面皮極厚.而且大家積極D討論啦,因為個生日會你地個B都有份架,你地都想自己個B有一個好玩既第一個生日會啦,係咪!

仲有,請問各位師奶唸住玩幾多個鐘呢? 好似之前咁3個鐘夠唔夠呢?

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

all mami,

佢地個攪手比咗資料我, 但係我返工唔方便打電話, 同埋打咗幾次都係voice mail, 放工又係無人接, 有無邊位mami可以帮手打去囉料呀??唔該......Thank you.

02年11月媽咪回覆:-
YMCA 好好呀,服務好,地方大,d人又好合作幫手.你搵李小姐 22687882.
你話係bonnie 介紹.之前攪bb birthday party個個.

TONGTONGMUN 寫道:
vvbb,

報告:
我見02年11月一歲生日會去YMCA攪, 每個大人$130, 連食 & 獎品, 都幾OK, 我問緊佢地羅information, 收到即回報.

大宅

re:小丑
OK, 你

大宅

Re: 比賽
非常讚成! 我
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

伯爵府

畀面勳章

師奶們, 你地唸住玩幾多個鐘架????

what about timma個提議, 型b仔and型b女?

oscarma,
都係等我呢d無業師奶打去啦,你咁忙.
re: dv
好呀!
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

Re: 比賽
非常讚成! 我

大宅

Silvia,
Sorry,今日好忙。星期五我打過電話去,但一直都係voice mail,我會星期一再打過去,一有咩消息就會通知大家。 :-P

大宅

各位媽咪,
我已經SEND左EMAIL俾大家參看有關「小熊國 TEDDY BEAR KINGDOM」既 BIRTHDAY PARTY PACKAGE 既資料!不過太貴啦!吾係咁值!

大宅

我有個提議, 如果件T-shirt印晒所有三月bb個樣, 好似更加有紀念價值,因為自己bb個樣隨時整到, 你地點睇呢?
http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

大宅

oscarmama,
我頭先都睇過小熊国d資料, 價錢真係幾貴!

大宅

Re: 比賽 我贊成!
非常讚成! 我

別墅

請預埋我ya!

人數(邊日都0黎0既)
vvbb - 3個
mike - 3個
潮媽 - 3個
hellohello - 3個
studentmama - 3個
silvia - 3 個
oscarma - 3個
timma- 3個
tongtongma - 3個
bb chiu ma - 3個
rabbit - 3-4個
bblong03 -3個
new - 3-4個
小豬 - 3-5個
lunlunmum - 4個
maglitelamp - 3個
型男卓培 - 3個
DD - 3-5個
monmum - 3-4個
Mandy.Yip - 3-4個

(決定日子後至知)
DaveMum - 3個
BMF(7/3先0黎到)

大宅

Re : 印 T-shirt
我贊成安安提意, 將全部bb大頭放落一張相, 然後各自去快圖美晒放T-shirt到or 集體去印又得, 生日會bb着住影大合照, 諗下都開心.

我覺得only bb着就夠, bb size 細件用完可以用相架"表"起掛屋企做記念

大宅

All mami,
我問過愉城的兒童街啦!資料如下:
1. 基本收費: 話就收$1,600/2 hrs.,實則收$800/2 hrs. (因為會退返保證金$800)
2. 佢哋送比我哋的service: a) 生日蛋糕模型 (供拍照用) ; b) 動物形狀枱、櫈 (最多可提供50張櫈及10張枱) ; c) 派對主持 (2 hrs.) ; d) 派對用品 (20 份)
3. 佢哋會有鐵欄圍住,避免小朋友走失
4. 食物及飲品要在場內購買

*佢哋只有小丑及一些卡通人物同樂,但我哋決定cut咗;而其他service,e.g. 攝影... 佢哋就百無啦!

大宅

漏咗的就係兩個鐘唔夠,可以再加鐘,但一加就兩個,因為佢哋當一個package咁計。

Re: T-shirt
我都贊成安安的講法,件T-shirt印哂全部出席的阿b的大頭相,咁樣會有紀念價值多啲;T-shirt阿b著就夠啦,因為主角係佢哋丫嘛!

大宅

人數(邊日都0黎0既)
1.vvbb - 3個
2. mike - 3個
3. 潮媽 - 3個
4. hellohello - 3個
5. studentmama - 3個
6. silvia - 3 個
7. oscarma - 3個
8. timma- 3個
9. tongtongma - 3個
10. bb chiu ma - 3個
11. rabbit - 3-4個
12. bblong03 -3個
13. new - 3-4個
14. 小豬 - 3-5個
15. lunlunmum - 4個
16. maglitelamp - 3個
17. 型男卓培 - 3個
18. DD - 3-5個
19. monmum - 3-3個
20. Mandy.Yip - 3-4個

(決定日子後至知)
*DaveMum - 3個
*BMF(7/3先0黎到)

伯爵府

畀面勳章

尖沙咀YMCA價錢如下:
$85/位,再加一 = $94/位(3歲以下免費)
包tea buffet, 飲品任飲,可容納100人,2:30~5:00,冇得加時.如真的夠100人,包蛋糕8磅(食到嘔!)

re:日子
如果3月14號(sun)呢?因為都算係月中呀! 而且sat有好多返工媽咪要返屋企湊小朋友再出黎會好麻煩,所以sunday好d. 14號壽星: keejully個女同埋dkd個女( oh...........肥齊的darling天琛)
教育王國個人空間

首頁
12345...29

尾頁

跳至