跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

你地重左幾多呀?

我預產期係25/8
未有寶寶之前95lbs
依家已經重左14lbs
你地點呀?

洋房

Re: 你地重左幾多呀?

我預產期係18/8, 只重左5-6lbs. 好驚BB underweigh

大宅

2019勳章

預產期係6/8, 重左2lbs, 不過我5驚, 因重有大把時間肥~~呵呵~~

別墅

我重左9磅,有左之後一路都好食得,而家有少少擔心會過重,因為睇書話成個懷孕期應該重22-28磅,後期會重多D,我而家已經重左一半既QUOTA,但胃口依然好好,比平時食多兩倍野 點算!!

複式洋房

Lopopigbb, 我個預產期都係25/8呀!

我就慘喇, 我6.4weeks時有125lbs, 12.1weeks 時得返118lbs咋! 因為我由第6weeks開始反胃, 反胃12weeks, 但因為我係睡寶, 一到星期六、日就瞓成16、7個鐘, 所以bb個size都ok, 醫生話重大左幾日添呀!

12.1weeks (長6.85cm)。

別墅

我就重左4磅, 希望唔好過重啦

該用戶已被刪除

別墅

預產期係13/8..... 重左7lbs :cry:

大宅

我重左接近10lbs, Dr Ng 叫我一個星期重半磅就沒有問題. 我個B 有6oz (16 weeks). 你的呢?

洋房

我9/8生, 重左5-6lbs....我聽人講都係後期重得勁d...

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

預產期係8月13日,重了8磅。

早上既胃口好過夜晚,有時候,放工後都唔想食,只係想瞓!

男爵府

8月4號預產期而家17WEEK幾 :-( :-( 過完個新年假體重升左好多,之前都只係重五、六磅,一過完個假只係短短十日就又加多5磅,而家要節制,唔比自己食太多, :-( :-( 要成日忍口,但之前食大左,而家要控制住好慘,好似成日都唔夠飽咁 :-(

民房

Hi,

Now my baby is 12 weeks5D lu...size is 6cm. And my weight changes from 117Ibs to 127.6 ar....about 10Ibs.

Fanny

別墅

果日上產前班有個媽媽已經25周以上,佢話到依家都仲系比未懷孕前輕10 lb,不過個姑娘話其實問題唔系好大,佢話BB自己識得調節,仲話響非洲埃塞俄比亞果度d人咪一樣生到?所以叫我地唔駛太擔心,反而唔好重得太多,因為怕阿b出世果陣難生d。

禁止訪問

民房

現在重只係食左90磅.
剛睇完醫生,照到bb差不多有半磅.
:-) [size=large]要努力搵錢!

男爵府

我16週幾, E+已經重o左10磅, 好驚第時瘦唔番!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我本身是肥媽咪..現是18w3..暫重了1.1kgs,
我第一胎重了10kgs (bb出生有3.3 kgs),
醫生話可能亞b給收

複式洋房

我預產期5/8, 現在19週,重左10lbs, 係咪重左太多呢 ? 不過我本來只有95lbs.

首頁

尾頁

跳至