自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

全家便便綠色,好驚!!!!!!!!

最近一個月,全家人都發覺的一星期有兩三次便便綠色,我地不嬲都小肉多菜,以前點食菜都唔會有甘嘅情形,而飲食習慣亦無改變,會唔會的菜有問題,有染色素??????有無人有相類似情形??????
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 全家便便綠色,好驚!!!!!!!!

我試過食完西瓜之後紅色......嚇死我........
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

別墅

我都知道食物有天然色素,但問題係全家都係照以前甘食,有人食多的,有人食少的,但而家個個痌出黎條條綠色,我係擔心有'油魚'事件翻版.!!!!!

現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

I think my case is not 天然色素......artificial red colouring in the water melon.....and it happened around that time there was news on artificial colouring with food, including water melons......

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

別墅

西瓜可以唔食,但菜唔可以唔食丫嗎!!!!! :-( :-(

伯爵府

係咪食左"豆苗"? 豆苗好難消化, 會痌番出黎架.

別墅

唔係播,食開係菜心,白菜,菠菜,等,荳苗以前有食都無事,如果無其他媽咪發生事,甘都無甘擔心!

mylulu007 寫道:
係咪食左"豆苗"? 豆苗好難消化, 會痌番出黎架.

首頁

尾頁

跳至