嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

想買學行鞋, 請問有冇好介紹 ??

BB11個月大, 想買學行鞋, 請問各位有冇好介紹呀????
Thx......

別墅

Re: 想買學行鞋, 請問有冇好介紹 ??

Dr.Kong, 都ok~

男爵府

jack & lily

別墅

好媽媽勳章

Yes, Jack & Lily

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10711;80/st/20051223/n/Kan+Yuet/k/8288/age.pngurl=http://www.TickerFactory.com/][/url][url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

Jack & Lily

別墅

咁combi好唔好呀?

jack & lily
係邊可以買到呀?

thx

洋房

我兒甥都著過COMBI, 不過做小朋友鞋的朋友說不要太早比BB著鞋,會影響腳仔發展(2yrs先好著d硬小小o既鞋)!如果學行又想著,就要選d軟&薄的鞋仔,等佢可以抓住地下,學行學得穩D~
我朋友在加拿大買左對叫Lil jo's 的學行鞋比我亞b,個款幾得意, 平過Jack & lily,但quality 同jack & liliy差不多! 原本打算上網訂,但佢話HK已有代理&比左個contact我,我問左佢話依家only可以offer集體訂(24pairs就可以訂,不過訂越多就越平) later先e-shopping. 如果你有興趣pm我我再比details 你啦,可以o係下面條link睇款
Lil Jo's
[url=[img]baby[/img]][img]baby[/img][/url]

洋房

chairman 寫道:
咁combi好唔好呀?

jack & lily
係邊可以買到呀?

thx

jack & lily 其他地方賣$258 護協賣得最平 $238, 我之前都買左1對,不過護協得好小款
[url=[img]baby[/img]][img]baby[/img][/url]

複式洋房

My nephew is wearing Adidas and he loves it a lot but honestly, it is not crawl shoes as he is alreay 3 years old...

複式洋房

BTW, I think combi is OK but there is little problem on fastening...

and for jack and lily, problems are with the fitting (may be problem due to the elastic)...

chairman 寫道:
咁combi好唔好呀?

jack & lily
係邊可以買到呀?

thx

大宅

combi 魔術貼呢隻好正o架, 又靚又平又好著 $220 9折後 $198.

[img align=left]http://www.combi.com.tw/adm/cat/pdcimages/86822.jpg[/img]

男爵府

我買robeez,約$200對
款靚唔焗..幾好

男爵府

Chicco - very soft and they fit my bb's feet very well

洋房

我買左対mikihouse比BB呀,好Soft見他初初著都行得好好。不過我盡可能都吾比鞋他著,要他打赤脚行! :mrgreen:

大宅

我都係買combi呢款, 我買我仲平, $187@, 因為用對舊鞋去trade in, 所以有85拆 我買左2對唔同款唔同size

klau213 寫道:
combi 魔術貼呢隻好正o架, 又靚又平又好著 $220 9折後 $198.

[img align=left]http://www.combi.com.tw/adm/cat/pdcimages/86822.jpg[/img]

子爵府

畀面勳章

係咪新款嚟的???我之前都好似無見到咁!!!!
gie_angie 寫道:

我都係買combi呢款, 我買我仲平, $187@, 因為用對舊鞋去trade in, 所以有85拆 我買左2對唔同款唔同size

[quote]
klau213 寫道:

[/quote]

大宅

係呀. 新過索帶o個款.

民房

Does anyone know if there is Thomas and Friends baby shoes available? There are a lot for children but how about for babies?

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章

klau213 寫道:
係呀. 新過索帶o個款.

請問係邊樹買? 我係西田都見唔到.

另外, 我個仔有芭蕾舞腳, 即係成日用腳尖行, 有無咩腳可以改善.

大宅

好媽媽勳章

上1次我去DR. KONG 諗住買對BB鞋比囡囡BB學行, D SALES 就第1時間

首頁

尾頁

跳至