育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇聽過baby love的熱痱水or 有冇其他用過係幾好的呢?

or 有冇其他熱痱水介紹呢?

別墅

Re: 有冇聽過baby love的熱痱水or 有冇其他用過係幾好的呢?

我用寶寶金水, it's OK

男爵府

Re: 有冇聽過baby love的熱痱水or 有冇其他用過係幾好的呢?

我用蘆薈gel,我覺得好過熱痱水,因為如果bb再出汗,熱痱水嗰D白色粉會塞住毛孔,仲衰。

複式洋房

for 敏感ok嗎? 你個隻係咩牌子and在那裡可買到架, 因為我bb最近熱個幾日背脊同頸都有d紅色一粒粒, 但好細粒的一撻撻, 我都唔知係唔係熱痱呢
bbdou 寫道:
我用蘆薈gel,我覺得好過熱痱水,因為如果bb再出汗,熱痱水嗰D白色粉會塞住毛孔,仲衰。

男爵府

敏感我又唔知得唔得喎,蘆薈gel普通屈x氏同萬o都有,我自己用緊嗰支係傳銷產品,$35一支60ml的,我覺得都好好。

男爵府

屈x氏熱痱水very good. $19支. 舊年夏天賣斷市添. 夏天一定有支看門口.

寶寶金水如果皮膚有破損會"拿", 阿仔唔肯用.

複式洋房

可以形容下屈x氏熱痱水係點架嗎? 我今日都聽個朋友講開幾好用的
小新媽媽 寫道:
屈x氏熱痱水very good. $19支. 舊年夏天賣斷市添. 夏天一定有支看門口.

男爵府

我都係用佢, 我係屈記配葯部叫個葯劑師介紹架, 用過都幾好, 搽一兩次就冇咗粒粒

vicming 寫道:
可以形容下屈x氏熱痱水係點架嗎? 我今日都聽個朋友講開幾好用的
[quote]
小新媽媽 寫道:

[/quote]

禁止訪問

複式洋房

係咪一定要係配藥部問佢呢, 我昨天到過景華中心個間, 我諗都幾大間, 但就冇水, 只有粉, 所以冇買到

pandacat_bb 寫道:
我都係用佢, 我係屈記配葯部叫個葯劑師介紹架, 用過都幾好, 搽一兩次就冇咗粒粒

[quote]
vicming 寫道:
[quote]
小新媽媽 寫道:

[/quote]
[/quote]

首頁

尾頁

跳至