自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇人知呢個咁靚既女仔係邊個呀?

[img align=left]http://files.tagworld.com/b27ba4ee4745441bbaf9a5456af12bd3.jpeg[/img]

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 有冇人知呢個咁靚既女仔係邊個呀?

?? seems a combination of many stars ?
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

好媽媽勳章

有d似周慧敏

大宅

*hello* 寫道:
[img align=left]http://files.tagworld.com/b27ba4ee4745441bbaf9a5456af12bd3.jpeg[/img]

我都覺得係似結合銖幾個明星既部份
有朱菌既嘴, 李嘉欣既鼻, 周慧敏既面形

大宅

但係合成咗我又唔覺得好靚喎.. 淨係覺得怪之喎.. 個嘴歪o既. 塊面又多骨.. 唔靚

男爵府

2019新春慶豚圓

呢個好似係年輕時的工滕靜香.

大宅

blee427 寫道:
呢個好似係年輕時的工滕靜香.

水晶宮

畀面勳章

[size=medium]係乜水呀

[size=large]我唔識佢播
*hello* 寫道:

大宅

我覺得佢係日本人,係日本雜誌成有日呢種靚女.

大宅

如果冇記錯, 係韓國人, 某化妝品代言人.
Menund 既代言人 ( 可能串錯字 )
我的志願:每一年同老公去一個國家~ 努力!!!

別墅

唔知道 開估

大宅

我的志願:每一年同老公去一個國家~ 努力!!!

子爵府

我都覺得幾似周慧敏,又似幾個明星既合成.
你唔好話我知係變性人呀!

伯爵府

魅力王子

Mrssslui 寫道:
我都覺得幾似周慧敏,又似幾個明星既合成.
你唔好話我知係變性人呀!

haha~ i think is a woman ge...
beauty really

別墅

你無記錯,係呢隻化妝品既代言人,不過佢唔係韓國人,
無日本人,因為我之前見雜誌介紹過佢。

惜惜 寫道:

民房

ryan-mame 寫道:

你無記錯,係呢隻化妝品既代言人,不過佢唔係韓國人,
無日本人,因為我之前見雜誌介紹過佢。

[quote]
惜惜 寫道:
[/quote]

我唔知佢係邊個, 係我係TST 好大個billboard 見到...應該係某牌子既代言人...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

品牌是menard, 係個日本人, 不過唔記得名字了。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

似人工合成 楊恭如 周慧敏 ?-(

男爵府

menard係日本牌子, 估佢都係用日本model掛

大宅

is me

haha---i am dreaming
didima

首頁

尾頁

跳至