自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

邊到有子母廁所板賣???

邊到有子母廁所板賣??? 最好香港區

子爵府

Re: 邊到有子母廁所板賣???

~

大宅

近灣仔駱克道邊到丫, 間shop甚麼名呢?

複式洋房

victor2003 寫道:
近灣仔駱克道邊到丫, 間shop甚麼名呢?

有好多間都有架.

大宅

I want to know as well.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔好用架, 我屋企都有
下面一塊大人白色廁板, 上面一塊小童黃色廁板嘛
因為塊大人廁板有d lup突位用黎hold上面塊板, 坐落唔舒服, 如果開大坐得耐, 真係un到羅友都痛埋
你自己可以去睇清楚至買

大宅

灣仔駱克道

近榮華,$180~$200

男爵府

我屋企都有兩套,係唔同款的。一款係三層,即係最底係大人廁板,上面是黃色小童廁板,最上層係廁板蓋;另一款係只得兩層,大人廁板同正常一樣,但係個廁板蓋前端係小童廁板,然後個廁皮蓋係只有小童廁板的size,唔知大家明唔明呢?我覺得兩個都好用,又唔係好貴,但係可以用幾年。

大宅

但我屋企個塊無lup突位的, 我就覺得幾好用
Charlotte_mom 寫道:
唔好用架, 我屋企都有
下面一塊大人白色廁板, 上面一塊小童黃色廁板嘛
因為塊大人廁板有d lup突位用黎hold上面塊板, 坐落唔舒服, 如果開大坐得耐, 真係un到羅友都痛埋
你自己可以去睇清楚至買

珍珠宮

hi all,
may I know where can I buy this in Kln side?

many thx!

民房

bb 幾大可以坐? 可以代替baby potty介片嗎?

大宅

九龍區有上海街、砵蘭街賣潔具的舖頭會有, 邊間就唔記得。

伯爵府

bbdou 寫道:
我屋企都有兩套,係唔同款的。一款係三層,即係最底係大人廁板,上面是黃色小童廁板,最上層係廁板蓋;另一款係只得兩層,大人廁板同正常一樣,但係個廁板蓋前端係小童廁板,然後個廁皮蓋係只有小童廁板的size,唔知大家明唔明呢?我覺得兩個都好用,又唔係好貴,但係可以用幾年。

bbdou : how much??

thanks

大宅

嵐嵐21 寫道:
[quote]
bbdou 寫道:

bbdou : how much??

thanks[/quote]I bought already, $200-HKD (in Wanchai)
該用戶已被刪除

別墅

我買左個winnie the pooh,係坐落"林林地"個隻,個樣好可愛,但就好易爛.我個仔坐左個幾月,就發現兩邊既中間位置斷左.再多一星期,大人果個又係同樣位置斷埋,真係好激氣,好鬼貴架,成200蚊. :-( :-(

大宅

bbdou 寫道:
我屋企都有兩套,係唔同款的。一款係三層,即係最底係大人廁板,上面是黃色小童廁板,最上層係廁板蓋;另一款係只得兩層,大人廁板同正常一樣,但係個廁板蓋前端係小童廁板,然後個廁皮蓋係只有小童廁板的size,唔知大家明唔明呢?我覺得兩個都好用,又唔係好貴,但係可以用幾年。[/quote]
~子母廁板~
我屋企果個係呢款, 用左一年都仲未爛, 好抵, 承惠一百大元

男爵府

我嗰兩套都係係灣仔買的,係我裝修時成個馬桶加廁板買的,所以都唔係好記得價錢係幾多,印象中好似係二百蚊度。

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

yukichan1974,
在那裡可以買到呢? $100 ...好抵!

大宅

其實係我朋友幫我買的, 佢當時買左三個, 係直接去廠拎, 我無記錯係響黃竹坑, 之前有個web 架, 不過我已經delet 左, 我試下問番我朋友

首頁

尾頁

跳至