自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 有無人聽緊997..10幾歲打一萬蚊電話費..越聽越火滾

我果晚都有聽...個妹妹仔都白痴既...唔該佢阿爸阿媽檢討下啦~教到個女咁...第時佢大個點算呀?咁細個就用名牌...真係食c啦~$都未識得搵呀..遲早比個waiter仔食埋都有份...

男爵府

Re: 有無人聽緊997..10幾歲打一萬蚊電話費..越聽越火滾

男爵府

好媽媽勳章

邊度仲有得聽返呀??

大宅

人人常歡笑 不要眼淚掉

複式洋房

[quote]
Cindy.B 寫道:

22/2 無

複式洋房

[quote]
ngkan 寫道:
是呀,今朝都無第二部份。唔知點解?[quote]
Cindy.B 寫道:

22/2 無

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]
A1Daddy 寫道:
[quote]
ngkan 寫道:
是呀,今朝都無第二部份。唔知點解?[quote]
Cindy.B 寫道:

22/2 無
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

聽哂喇,不知所謂
愛 我 就 別 傷 害 我

複式洋房

複式洋房

[size=large]hello all [size=medium]想問下各位.有無辦法聽到呀.條link聽唔到喎????唔該教下我呀.thx.

複式洋房

funnylam627 寫道:
[size=large]hello all [size=medium]想問下各位.有無辦法聽到呀.條link聽唔到喎????唔該教下我呀.thx.

TRY THIS
http://streaming01.metroradio.com.hk/popup/showbiz/bananaclub/20070222b.wma

複式洋房

thx A1 Daddy
不過都係聽唔到 :-( :-(
anyway thx so mush

複式洋房

funnylam627

佢地係系統到柵除了檔案所以冇得聽嘮!

大宅

try this:
http://www.u-file.net/f-hqs9365

if slot is full, try few more times. it works.

公爵府

畀面勳章

有個咁嘅女,真係會嘔血

我諗而家好多年青人都係咁,唔知第時個世界會點

複式洋房

A1Daddy 寫道:
funnylam627

佢地係系統到柵除了檔案所以冇得聽嘮!

hello A1 Daddy.
唔該晒.

複式洋房

dimdim 寫道:
try this:
http://www.u-file.net/f-hqs9365

if slot is full, try few more times. it works.

hello dimdim
聽到啦.唔該晒呀.
thx.

大宅

好媽媽勳章

亞蚊蚊講咁耐係咪想知"跑鐘"既門路啫?? ?-(
不知所謂,唔好話做銀行經理啦!個老豆做CEO都養佢唔掂啦!
講咁耐都係以為做工搵錢好容易 ?-(
低能一族 :lol: 情願用溫習時間去做兼職都唔願將D名牌舉左去
仲話考到頭10名??呃鬼食豆腐咩??
難道攬住D名牌袋就可以過世MA??
攬住個GUCCI就會有錢變出黎??名牌都有唔值錢既一日
俾人鬧到咁甘仲以為好過癮
佢俾個WAITER仔昆左既時候就真係人又冇,錢又冇...
睇佢仲笑唔笑得出呀?? :mrgreen:
仲有心情問情情塔塔 :lol: 哈哈,笑屎我,
簡直萬年難得一見既極品XO

唔知佢腦筍生埋未呢

唔係唔係 佢應該未戒奶

首頁

尾頁

跳至