跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我係pt好慘呀

呢到好悶,超悶,我出過一日街ja,呢到係條村,正中我老公香下,6299係2年前搬左離呢到住,之前住里c本咪好lor,起碼我吾洗咁悶,總之真係無下次,連老公都話吾會再返離

6299對我好好,個個都就曬我,由其係99,日日問我食咩,整早午晚3餐都問過本小姐中吾中2食先整

初頭因為時差問題,我成日未食dinner就去左訓,半夜3,4點起身,99一知我起身就即刻走出離整野比我食,驚我餓親,我訓教又吾敢洗碗,驚嘈醒我,,我係到咩都吾洗做,99服待周到,幫我洗衫熨衫,我摺張被都叫我吾好做,總之我好似大爺咁

不過就要揍仔,afonso離到一餐粥都未食過,佢咩都吾肯食,只係飲奶ja,ai,係呢幾日肯食糊仔,不過係澳門ge 5份1 lor,無左個肚腩,真係慘 :-( :-( :-(

仲有就係佢以前咩人都跟,而家吾得,第一日見我6299,又喊又推開人隻手,而家好d,都跟佢地,但總之一見到我就要痴我,鬼死咁煩

我同佢地講左,以後我吾會再返離,呢到實在太悶,老公叫佢地要見個孫就返澳門la

下次如果再離,要同埋我呀ma先得,起碼佢可以揍呀仔,我吾洗咁煩,bb大d,離到呢d地方都好心,可以周圍走離走去玩,睇下第時點先la,未必吾返ge

其實呢到都無咩特別,,同澳門都幾似,d路牌歌d都係一樣,d路又係好窄,係無澳門咁多人,空氣好好,藍天白雲,好正,
不過呢到好多人都好白痴,無野叻,最叻呃錢,又做野慢 :tongue:

如果吾係帶住個仔可以周圍去玩,咁我唸會好好多ge :cry: :cry: :cry:

別墅

Re: 我係pt好慘呀

BALA,

有得渡假仲係度晒命,難為我地d返工既 :-( :-(

大宅

bala, 咁你渡假到幾時返來呀?

男爵府

bala,

吓次帶賣我去啦, 咁你迷吾悶囉...不過你要包我食同主,

太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

有得去travel..重有似大爺咁..重係度話慘??悶咪上多d網囉...

不過點解afonso乜都唔食?係咪d野唔岩食??冇左個肚腩仔好慘喎...

伯爵府

FLORINDA 寫道:
bala,

好呀,呢到好多地方,我比狗屋您住丫,同佢一齊訓可以取暖丫ma

男爵府

BABALALA 寫道:
[quote]
bala,

好呀,呢到好多地方,我比狗屋您住丫,同佢一齊訓可以取暖丫ma[/quote]狗屋 係吾係狗公里ga先
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

伯爵府

月希 寫道:
有得去travel..重有似大爺咁..重係度話慘??悶咪上多d網囉...

不過點解afonso乜都唔食?係咪d野唔岩食??冇左個肚腩仔好慘喎...
ai,呢到之前無上網ga,如果吾係我洗咩咁悶呀,係琴日先開始有ja :-(

不過上網同做大爺,澳門都有la,洗鬼離呢到咩,有比人p左ge感覺

我吾知點解佢吾食野呀,我都係整返佢中2歌d,雞,3文魚,菜,雞旦,佢咩都吾食呀,好似驚有人毒害佢咁,死吾mok開個咀wo,我都無談辦法,比奶佢飲lor,呢幾日肯食糊仔都好d,佢好似只係食甜野咁,有一次我加薯仔落去,佢吾食,加果蓉,紅蘿蔔歌d就ok,我都吾迫佢,佢而家食就算

伯爵府

Re: 我係ptn慘呀

係吾係狗公里ga先
係呀,益您la

男爵府

[quote]
係吾係狗公里ga先
係呀,益您la [/quote]

男爵府

嘩,你99對你咁好仲想點啵小姐.
羡慕死人啦

大宅

悶係悶d...但99對你咁好,乜都值返晒啦...返到澳門又少個人鍚你嘛~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

男爵府

Bala 我吾鍚你啦, 你益狗公比我, 你想隻狗野哂d SAT比我jama...

男爵府

最愛=貓仔 寫道:
悶係悶d...但99對你咁好,乜都值返晒啦...返到澳門又少個人鍚你嘛~

味係,咁溫馨應該好好enjoy一下ed異國

伯爵府

我唸mami對人係好好呱

頭先我學左整cheese呀,10幾年前mami整比d餐廳一個月earn成萬幾蚊,澳門得一個人識整,mami返葡國前教左佢,返到澳門我又發達la

仲有佢比左一粒玉我,係佢呀婆gawo,我唸住比bb大個d帶

大宅

豬屎都實整呀你? 好勁呀... 幾時整比我地食o者...bala靚女... 口水係咁流.....
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

伯爵府

Bala 我吾鍚你啦, 你益狗公比我, 你想隻狗野哂d SAT比我jama...
咩呀,您把頭髮大把"室"la,您估我見吾到呀

伯爵府

最愛=貓仔 寫道:
豬屎都實整呀你? 好勁呀... 幾時整比我地食o者...bala靚女... 口水係咁流.....
車,超易整gaja,不過有樣材料係葡國先有lor

吾知中國人中吾中2食歌隻cheese呀,呢到d人就咁食gaja,同埋佢地吾食卡full cheese,佢地興cut一大舊就咁咬,一啖面飽一啖cheese

我係澳門買都係cut一塊塊簿片,夾住離食gaja

大宅

好易整? 唔係要發毛又要等咁架咩? 我以前細個睇電視講過...

外國人中意濃味多d嘛...
[quote]
最愛=貓仔 寫道:
車,超易整gaja,不過有樣材料係葡國先有lor

吾知中國人中吾中2食歌隻cheese呀,呢到d人就咁食gaja,同埋佢地吾食卡full cheese,佢地興cut一大舊就咁咬,一啖面飽一啖cheese

我係澳門買都係cut一塊塊簿片,夾住離食gaja[/quote]

伯爵府

最愛=貓仔 寫道:
好易整? 唔係要發毛又要等咁架咩? 我以前細個睇電視講過...

外國人中意濃味多d嘛...

吾係歌隻,我學整歌隻係新鮮芝士,吾洗發ga,mami叫佢做葡國豆腐

首頁

尾頁

跳至