基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我細妹呀 head 個老公突然暴斃, 請問......

我細妹呀 head 個老公突然暴斃, 請問邊度有得買是關於基督的慰問咭??
最好元朗 or 銅鑼灣, thank you~

子爵府

Re: 我細妹呀 head 個老公突然暴斃, 請問......

天道
銅鑼灣記利佐治街1號金百利11樓3室

突破
銅鑼灣羅素街60號2樓

證主
銅鑼灣軒尼詩道467號建德豐大廈17樓

洋房

Re: 我細妹呀 head 個老公突然暴斃, 請問......

Hi Finger

i read that news in the newspaper as well. i am thinking whether he is family friend of my first love. The man called "Chan Man Leung" and he used to study in "Shuk Tak English college" in Yuen Long, right? i dont know him well but their families are in my prayers. Chan Man Leung also has a brother called Chan Ka Leung, right? sorry to hear this.

洋房

種籽書室
元朗都有

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── 任何宗教都有害群之馬,主要分別不在多與少,而係在於天主教一直包庇那些罪犯逃避刑責!道貌岸然的主教們,稚子何辜?試問你怎能忍心漠視那些無助地被神父性侵犯的小童呢?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唔係呀, 佢係新年前死架, 係警察黎架.... :-(

禁止發言

首頁

尾頁

跳至