跳至

首頁

尾頁

男爵府

新年過後~要做運動喇!又係時間一齊跳舞喇!!

大家2月份都少少偷懶, 冇乜郁動但係就狂食 下星期就係3月份喇, 姊妹們, 我地又要[size=x-large]舞走脂肪

提提你地:

[size=large]Funky Dance ~ 由下下星期三(7/3) 開始, 一共4堂
[size=large]肚皮舞 ~ 由下下星期一 (5/3) 開始, 一共4堂

之前有跳開舞嘅媽咪, 你地會唔會繼續? 你地喺番呢個topic reply我, 等我預計有幾多位上堂, 我會同老師講聲.

之前未跳過但有興趣嘅媽咪, 亦都好歡迎你地加入. 不過記得事前要通知我, 同埋要收你地試堂費 (首次試堂係$60). 老師要預算人數.

男爵府

Re: 新年過後~要做運動喇!又係時間一齊跳舞喇!!

你地準備好未?

大宅

Hi Paulina,

e? 而家先睇到你個page, 其實我都好有興趣跳舞減磅修身, 可唔可以pm我旺角果度個tel no. 呀? 如果ok, 可唔可以pm埋你個手提, 想請教一下你呀, thanks

Ng360

男爵府

我pm咗老師電話俾你, pls check pm

又提一提, 有興趣跳舞嘅媽咪, [size=x-large]下星期開始上堂喇!

大宅

收到pm, 又pm左你喇, thanks.

男爵府

Hi pwypaulina,

Please count me 肚皮舞 ~ 由下下星期一 (5/3) 開始
未跳過試堂費 (首次試堂係$60). Thanks!

複式洋房

Hi pwypaulina,

我未跳過,都想試

男爵府

hi suiming, pls check pm.

大宅

paupau,
我上個星期已交左3月嘅學費啦(肚皮舞)! 星期一見!

首頁

尾頁

跳至