跳至
[2006年] 好擔心

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

好擔心

剛剛炒
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 好擔心

咁你會請工人嗎(做咩要抄工人), 你仲要係孖b, 超辛苦, bb退燒未呀...[quote]
FionaBB 寫道:
剛剛炒

別墅

畀面勳章

yp26

其實

洋房

唔洗擔心,唔算高燒,我個b年廿九先38.6度,醫生話佢喉嚨發炎,食咗三日藥之後先好返。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

原來係咁, 如果工人對BB唔好, 當然唔可以忍佢啦,如果你返左工, 你有會擔心唔知佢點對你對孖BB, 不過依家你就會好辛苦LAW, 無人可以幫你手一齊湊呀, 湊一個都辛苦啦, 可況2個, 37.9都唔算好勁, 試下再比D 水BB飲, 唔好著太多衫, 抹下身, 可能會好D咖, 試下啦, 你都唔好咁擔啦,你要用好多精神, 時間去照顧對孖BB, 你唔開心BB會知道咖...要開心D去面對, 一定無事...

洋房

聽到要照顧孖B都會覺得好辛苦,
bb 退燒未呀!希望大家身體健康。[quote]
FionaBB 寫道:
剛剛炒

別墅

畀面勳章

多謝各位既關心。大B現在已退燒喇!不過,感冒菌就轉

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至