跳至

首頁

尾頁

大宅

沙田區媽咪,入黎傾下丫﹗

有無沙田區o既媽咪呀?入黎傾下丫﹗

我去左威院登記,仲去埋健康院添﹗下星期六就第一次去私家睇.....

大宅

Re: 沙田區媽咪,入黎傾下丫﹗

我住响馬鞍山, 不過會去廣華生......

別墅

我都係住馬鞍山,因為之前係東區生,所以今次會去返東區,我book咗3月返去見姑娘,私家就未book!

大宅

好多人都去廣華生o既.....我怕大住個肚週圍去,所以都係揀左PWH。

我第一胎咋....

該用戶已被刪除

別墅

Hello,

大家好, 我也是第二胎,剛4weeks6.
我大仔在QE生, 已5歲,想這胎也撾QE生。
但有人說現在不准誇區生?你們登記廣華等是否用朋友地址?

其實我不介意在威爾斯,但老公吾知幾時睇倒D威記負面報導,對威記印象好差...QE佢上次就覺得好好所以叫我去QE。大家點睇?威記是否外傳般要
該用戶已被刪除

洋房

hi!我在沙田工作,都算係半個沙田媽媽啦!廣華唔洗住址證明架,我都book左3月27日,而3月28日就去威院做oscar!今日去左私家度照,得0.89cm咋,預產期比第一次睇時遲左一星期呀!
小豬:
威院d口碑好似真係麻麻地喎,我聽d住沙田的同事講咋,仲有一個上年在威院生因為醫生唔掂,差d攪到有生命危險添,不過可能係個人問題,又唔可以怪晒間醫院既!

大宅

我本來都book左3月尾去照oscar,但同老公商量後,都係cancel。因為無論小b如何,我地都會要,所以決定唔照lu.....無謂有d無謂壓力﹗

大家o係邊度生都無問題o既﹗最緊要開心、放心﹗我地o既情緒先係對bb最影響o既一環﹗對嘛?

首頁

尾頁

跳至