自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

迪士尼bb車~

如果大家去過迪士尼, 都會見過出租既bb車, 3輪個隻, 架車係租用既, 離開個陣一定要交還。

琴日我係羅湖過關個陣, 我見到個男人推住呢部車, 仲要d 帆布有迪士尼既login, 想問下迪士尼既 bb 車係咪有得買架?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 迪士尼bb車~

傻啦, 唔駛俾錢買架
就咁推出去得架喇

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Charlotte_mom 寫道:
傻啦, 唔駛俾錢買架
就咁推出去得架喇

只限國內人仕

複式洋房

傻啦, 唔駛俾錢買架
就咁推出去得架喇

Charlotte_mon講得好, 呢d係特別優待大陸人架, 佢地一定有佢地取 "記念禮品" 既方法 . 你係香港人就無得享受呢d特別 "記念禮品" la.

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

傻啦, 唔駛俾錢買架
就咁推出去得架喇

下! 唔係掛? 上次我妹夫租左1架, 點知泊低左去玩, 玩完之後返黎唔見左, 咪去報失囉!(因為走個陣還車會比返d按金。), 我地問d 職員點解會咁架, 佢地話好多人以為唔駛錢, 就咁推走d 車, 走個陣就順手掉係門口。咁我地係租架啦, 要按金, 幾大都要佢比個部車我地, 唔係我地拎乜野去還。

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

佢地真係咩都做得出
發啦, 唔使錢有車用
仲推埋返屋企

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

thunder_bunny 寫道:
佢地真係咩都做得出
發啦, 唔使錢有車用
仲推埋返屋企

咁架車比人推走, 迪士尼都冇人知架咩? 我老公仲問我係咪迪士尼既員工1人有1部bb車送添!!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

mclam 寫道:

咁架車比人推走, 迪士尼都冇人知架咩? 我老公仲問我係咪迪士尼既員工1人有1部bb車送添!!

呢個問題我都好想知呀~~
點解可以推埋架車出 park ?

閘口一定有 staff 架
佢地會開 "闊閘" 比 "bb車" 離開架嘛

唔通佢地咁叻話架車 係 酒店果邊既 ??
咁就可以比佢推出 park ?-(
總之 "r" 晒頭啦

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

They don't check gar !!!

Only last time sb stole our stroller and we got a replaced. At the exit, the staff 先問咋 !! 我仲炳番佢, 我咪就係俾人偷
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至
熱門主題