懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

荃灣港安醫院邊位醫生好呢?

除左靳嘉仁之外 (因為我而家睇緊佢, 但係又覺得貴左o的)

複式洋房

Re: 荃灣港安醫院邊位醫生好呢?

係唔係一定要註院醫生?如果唔係,荃灣路德圍胡廣森醫生很不錯,可在港安掛單,比勒嘉仁便宜。tel:24177266

大宅

我都想知呀。我想問靳嘉仁好唔好﹐診所係邊呢﹖有幾貴呢﹖謝謝﹗

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

lenglengma 寫道:
我都想知呀。我想問靳嘉仁好唔好﹐診所係邊呢﹖有幾貴呢﹖謝謝﹗

靳嘉仁係幾好架, 雖然後生但都好有經驗, 我個朋友至岩岩搵佢開刀, 佢o既診所o係荃灣綠楊新村平台, 每次診金 + 超聲波 + 葉酸要$520, 我覺得貴左o的

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

milkwongmy 寫道:
係唔係一定要註院醫生?如果唔係,荃灣路德圍胡廣森醫生很不錯,可在港安掛單,比勒嘉仁便宜。tel:24177266

請問胡廣森醫生收費係幾多呢?

別墅

[/quote]

shanshanbaby寫道:
靳嘉仁係幾好架, 雖然後生但都好有經驗, 我個朋友至岩岩搵佢開刀, 佢o既診所o係荃灣綠楊新村平台, 每次診金 + 超聲波 + 葉酸要$520, 我覺得貴左o的[/quote]

請問你朋友在哪間醫院開刀呢? 傷口痛嗎? 住幾日院? 埋單幾$? 我都睇開靳醫生, 打算搵佢接生, Thanks!

複式洋房

我唔知胡廣森加咗價未,USG+drugs=$400

大宅

我現在睇緊胡醫生, u/s + 葉酸 $420。

大宅

鄧錫英醫生都幾好.我看他都十多年.
Tel: 24999268

首頁

尾頁

跳至