自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

知唔知邊度用"英磅"唱番做HK$最高對換率??

因我老公個家姐下星期番黎HK, 佢想唱番HK$ o係hk用, 我見個對換率宜家15.23hk$對$1英磅, 但如去銀行係咪會收好多手續費o家? 個對換率又會唔會低d呢? thanks

禁止訪問

Re: 知唔知邊度用"英磅"唱番做HK$最高對換率??

男爵府

sa2501,
佢家姐o係hk冇屋企人o家! 佢屋企人多數住英國個邊.
佢家姐每次番黎都會換好多hk$, so...
如冇戶口會唔會收好多手續費o家??

男爵府

open a new a/c lar, my husby also does the same

Nijnje

子爵府

2024年龍年勳章

之前有媽咪介紹百年找換有限公司, d rate 唔錯, 又不用手續費...我之前去完南非, 都係百年唱錢, 個rate好過恆生呀..

百年找換有限公司資料如下:
中環 德輔道中 61-65 號 華人銀行大廈 1203 室
(萬宜大廈鈄對面;中信嘉華銀行樓上)入口於7-11 便利店右面
辦公時間: 星期一至五: 上午九時十五分至下午四時三十分
(下午四時三十分至下午六時正 - 只限已預定指示)
星期六: 上午九時十五分至下午十二時三十分
(下午十二時三十分至下午二時正 - 只限已預定指示)

Tel: 2523 3403

別墅

複式洋房

我一向都去百代,不收任何手績費。

MuiTse 寫道:
之前有媽咪介紹百年找換有限公司, d rate 唔錯, 又不用手續費...我之前去完南非, 都係百年唱錢, 個rate好過恆生呀..

百年找換有限公司資料如下:
中環 德輔道中 61-65 號 華人銀行大廈 1203 室
(萬宜大廈鈄對面;中信嘉華銀行樓上)入口於7-11 便利店右面
辦公時間: 星期一至五: 上午九時十五分至下午四時三十分
(下午四時三十分至下午六時正 - 只限已預定指示)
星期六: 上午九時十五分至下午十二時三十分
(下午十二時三十分至下午二時正 - 只限已預定指示)

Tel: 2523 3403

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

東亞個rate 好過恆生同
ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

首頁

尾頁

跳至