自由報料

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

Re: ☆紫雲膏☆

Vin 寫道:
[size=medium]ok~please check pm~

ok..
will post it tomorrow ar! :-P

男爵府

可以預埋我嗎?係咪可以搽濕疹架?霖霖豬手背都有濕疹呀!!因為佢成日放隻手入口,所以我一路都唔敢幫佢搽野,怕食壞佢呀!!

大宅

Hi b肉兜兜

我都想試下用黎搽暗瘖,如有請 pm 我 a/c

Thx~
mandyho

大宅

viennawong 寫道:
可以預埋我嗎?係咪可以搽濕疹架?霖霖豬手背都有濕疹呀!!因為佢成日放隻手入口,所以我一路都唔敢幫佢搽野,怕食壞佢呀!!

下...會食手仔?
雖然話係中藥嚟,唔覺意食咗dd都唔驚,但咁細個梗係唔好啦,你都唔會煲中藥畀bb飲啦,係咪?
不過咁..你有冇留意佢訓著咗會唔會食先,如果唔會既,訓咗搽都ok既.

大宅

mandy,
你pm地址畀我啦,收到先入$3.

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

b肉兜兜

Can I have a pack please? I am a new member & don't know how to pm the address. Pls tell me how to do it.
Thanks.

大宅

mayleung 寫道:
b肉兜兜,如果下次再整,可否預我一份呢??
因我個小B(6個月大)的濕疹很反覆,他常大哭和抓傷,弄至睡不到.

請問你可否預我一份呢??

大宅

哦, 完全你不是賣 , 但我真的想試下你自制的紫雲膏 呀.
我 pm 地址給你呀. 可以嗎 ?

大宅

b肉兜兜

sorry, 擒日唔記得入數比你, 抄地左係公司, 唔記得取!哈哈今日我會入呀

我係混合性皮膚, 只係T 字位有油啦, 有無得救呀.
真係要向你學習一下, 教下我呀
我家有位小主人

男爵府

其實佢又唔會食到手背,但唔怕一萬,至怕萬一ma!!不過,我都係諗住等佢瞓左先搽,盡量都避免唔好食到!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

b肉兜兜,

我都想要來試試呀!! 可否預我一份?? 我要怎樣入錢給你??

大宅

cc0524 寫道:
b肉兜兜,

我都想要來試試呀!! 可否預我一份?? 我要怎樣入錢給你??

me too...

大宅

b肉兜兜,
我都想試, 事關我d 主婦手攪左好耐都唔好... :-(
下次你再整, 麻煩你pm 我,預埋我一份, 唔該

大宅

各位,
我剛check pm,發覺有些媽咪無lala留個地址畀我,
這些人我係從來冇聯絡過,更加冇回應過佢地叫留下個人inf畀我.我在前頁已講過,有些人並不會是我分享的對象,特別係有些經常違規的member/seller等等,請無需再pm我了.
現在起我會開始逐一pm你們,從申一次,有預你地既,就會收到我pm.

民房

牛皮癬得唔得?

大宅

b肉兜兜

收唔收到我pm 你, 擒日我入左$3, 比你呀,
我家有位小主人

子爵府

[size=medium]hi b肉兜兜,
剛收到你的紫雲膏喇, thanks~!!
請你pm個戶口number俾我啦~~

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

b肉兜兜,
我都係已經收到喇~~
請pm a/c no.俾我啦~~
thank you !! :-P :-P

大宅

lyanlyan3 寫道:
b肉兜兜

收唔收到我pm 你, 擒日我入左$3, 比你呀,

收到了,thank you.

另外,Vin,penpen,
已pm你地了,
pls check,thank you.

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

b肉兜兜

唔知可唔可以預我一份嗎?
屋企有一個生暗瘡,一個濕疹 :-( :-(

首頁
45678...9

尾頁

跳至