親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無媽咪3月18號報左永安四天海南島團??

唉~好慘呀~我剛剛打左去永安問~佢地話已經冇哂$499啦~加左價變$699喇~行程酒店所有野完全一樣~

但我林林下~不如join HBK04x~都係$999乍~行程完全一樣~只係499果個3晚都住4星酒店~$999就3晚住5星酒店~但既然都冇$499(變左$699)~禁樣好似$999個團抵d喎~煩死人啦!

別墅

咁妳不如報hkbo4x
我好好彩
1.航班資料:乘搭香港航空(N8)豪華客機直航,海口來回。

2.逍遙自在:安排於三亞著名度假區內自由活動,可自費參加各式各樣的觀光或水上活動,感受陽光與海灘,或於三亞市內自由活動及購物……等等。

3.熱帶風情:●遠觀中國熱帶自然生態保存最完美的一條河流──萬泉河,被稱為中國的"亞馬遜"河,是海南的母親河。全長163公里,發源於五指山,上游群山起伏、喬木參天、林水相疊、景色迷人,下游河面開闊,水流緩舒、椰姿帆影、檳榔飄香、融成一幅迷人熱帶畫卷,令人流連忘返。

●暢遊海口市最大的熱帶海濱生態園林風景區∼∼萬綠園,佔地約83公頃。共設有16個區,包括廣場區、內湖區、兒童遊樂區、草坪區、竹林區、熱帶觀賞植物區等。園中栽種了近萬棵以椰子樹為主的熱帶和南亞熱帶觀賞植物數百種,呈現出一派熱帶園林風光。徜徉於萬綠園中,藍天白雲,綠草茵茵,讓你在都市喧囂之中享受一片寂靜。

天數 膳食 住宿
1 午餐:健康水果餐、 晚餐:自費品嚐當地美食 海口四星級泰華酒店或燕泰酒店或同級
2 早餐:酒店內、午餐:農家宴、晚餐:自費品嚐當地美食 三亞四星級豪威酒店或同級
3 早餐:酒店內、午餐:滋味椰子宴、晚餐:地道海南雞飯 海口四星級泰華酒店或燕泰酒店或同級
4 早餐:酒店內、午餐:自費品嚐當地美食

香港海口萬綠園

--------------------------------------------------------------------------------

海口萬泉河(途經)珍珠文化館三亞((美麗之冠))

--------------------------------------------------------------------------------

三亞上午自由活動(可自由享用酒店逍閒設施或委託導遊安排特色節目)奧林匹克射擊場(自費)水晶專門店海口土特產中心

海口上午自由活動(可自由享用酒店逍閒設施)海口香港

註:
●香港領隊、當地導遊及司機之建議服務費,於完團前個別向團友收取。每位全程之建議服務費如下:
香港領隊港幣$160,導遊及司機港幣$80

別墅

別墅

大頭貓 寫道:

別墅

喂喂~你firm左搭咩機~同搭幾點機未呀??

別墅

HONG KONG AIRLINE
12:10

lamchung610 寫道:
喂喂~你firm左搭咩機~同搭幾點機未呀??

別墅

別墅

我報左啦~不過報左新華旅行社~

22/3/07 出發~
$899 4天, 3晚5星酒店 (其中1晚喜來登渡假酒店)
中國南方航空 ~ 早去早返

別墅

聽啲媽咪講新華服務好差,所以我返大陸自己中旅同永安係首選,日本就東x同縱橫遊

希望妳會好好彩,無入左啲差團

我俾番條link妳睇
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=704381&forum=4&14

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=422071&forum=19&start=315&viewmode=flat&order=0

http://btzonehk.com/viewthread.php?tid=385789&page=1&sid=R7bmtbsB#pid7483248

http://travel.sina.com.hk/cgi/fr/f.cgi?action=detail&msg_id=154814&f=2000&lpage=

希望妳都會玩得開心

別墅

係咩~禁希望我唔會禁唔好彩啦~

都睇過幾條link啦~其實如果個領隊或者導遊真係禁差既~一定大把人投訴~今時今日都應該唔係度啦~又唔想睇到佢旅行社一個人係禁就好似個個都係禁禁~等我去完番黎再話比你地知究竟呢間旅行社係唔係已經唔同左呢~定係依然係禁~如果佢有令我唔滿意我都一定會投訴佢架~(加上我今次有一個老人家同一個2歲bb,應該都會幾麻煩下架,睇下佢地會唔會嫌我麻煩呢!)

其實我都係第一次join佢地旅行社~之不過因為我去既時間永安唔係冇團就係full哂~而康泰既行程又唔太合心水~點知睇到佢地旅行社呢個團唔錯~但我今日入到去旅行社(銅鑼灣恆隆中心分行)問個d職員又冇乜打~都好好態度禁~唔知係咪衰左d導遊or領隊呢~如果係,番黎我一定投訴爆佢架~等我消息!!!

別墅

別墅

別墅

來來

別墅

up

別墅

別墅

up

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

知唔知3月尾係咩價呀?
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

醒目開學勳章

我30號出發ah!不過我係join新華架,團費$999

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

KSY 寫道:

幾多日同住咩酒店呀
因我想月尾去,見好多都係799,4日
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

醒目開學勳章

http://www.sunflower.com.hk/tourpdf/CHL-NT-07-090.pdf
LHAK04EX海南島 海口、三亞4 天超值團

bebu123 寫道:
[quote]
KSY 寫道:

幾多日同住咩酒店呀
因我想月尾去,見好多都係799,4日 [/quote]

首頁

尾頁

跳至