跳至

首頁

尾頁

大宅

bb長牙問題(牙中有牙)

我一直覺得我囡的兩隻上門牙生得太開,昨日我發現這兩隻牙之間竟然有另一小牙係隱藏在門牙的裡面,令我大吃一驚!再長下去會是怎樣呢?三隻牙迫在一起根本吾够位,即是要拔去其中一隻牙,想起都害怕呢?
有冇bb有類似問題呢 :cry:

洋房

Re: bb長牙問題(牙中有牙)

kitty23205
我吾知我BB同你囡囡同吾同。

我bb係上面2隻大門牙後面都分別再有一隻又細又尖既牙,形成左二重牙甘(我影左Movie但不曉放上来)。我老公同我叔叔都有這情況,我99話他們好細有去拔,但幾細99話吾記得咼!

我係BB9個月検査時有問過児科医生,医生話有d人係甘,3歳前都吾使理住,BB係一歳半時會睇牙医,到時牙医會教点做。

男爵府

喂, 朋友黎架!

你地入牛奶妹個網頁"筆記本"就可以見到對方, "水草館"同"敏敏"呀, 你地可以認識下對方, 互相交流下心得啦.

大宅

水無月 寫道:
kitty23205
我吾知我BB同你囡囡同吾同。

我bb係上面2隻大門牙後面都分別再有一隻又細又尖既牙,形成左二重牙甘(我影左Movie但不曉放上来)。我老公同我叔叔都有這情況,我99話他們好細有去拔,但幾細99話吾記得咼!

我係BB9個月検査時有問過児科医生,医生話有d人係甘,3歳前都吾使理住,BB係一歳半時會睇牙医,到時牙医會教点做。

原來叫做二重牙,多謝妳的回覆.

大宅

Winnie_C 寫道:
喂, 朋友黎架!

你地入牛奶妹個網頁"筆記本"就可以見到對方, "水草館"同"敏敏"呀, 你地可以認識下對方, 互相交流下心得啦.

原來大家都係朋友仔呀?嘻~~

首頁

尾頁

跳至