跳至

首頁

尾頁

大宅

幾時轉中碼片呀???

別墅

Re: 幾時轉中碼片呀???

其實都係睇BB size同尿片牌子箇喎. 同樣係中碼, Pampers就大過Huggies. 我囡囡而家差唔多15磅, o岩o岩就轉用o左Pampers 中碼.

別墅

我囡囡一早就用緊大碼片啦...所以真係好睇bb本身既size囉!

複式洋房

我個女已轉中碼片約半個月啦 !

伯爵府

我個女已轉中碼片約1.5個月
!

大宅

我都係咁話...........我隻b都用埋呢袋中碼跟住用大碼啦!!
cspc7 寫道:
我囡囡一早就用緊大碼片啦...所以真係好睇bb本身既size囉!

大宅

嘩....ANSON 仔就快轉L SIZE
你地bb咁快轉M SIZE
我BB係頭先GATHERING 到都算最大隻果幾個,佢都係用緊S SIZE咋 都鬆鬆地唔緊嫁

大宅

唔係一次買左兩包m碼,已經用緊L碼!!攪到迫住anson隻大比....紅鬼晒.............
小TT 寫道:
嘩....ANSON 仔就快轉L SIZE
你地bb咁快轉M SIZE
我BB係頭先GATHERING 到都算最大隻果幾個,佢都係用緊S SIZE咋 都鬆鬆地唔緊嫁

別墅

[quote]
maggieman 寫道:
唔係一次買左兩包m碼,已經用緊L碼!!攪到迫住anson隻大比....紅鬼晒.............[quote]

上次你話隻pampers合身好動大片d, 我買咗黎試, 又真係好似幾好用...之前仲用緊huggies, 但佢d片真係細片d...本來要轉XL用啦...依家用pampers可以用耐d大碼...如果唔係噤快要用XL, 遲d都唔知比佢用咩啦

大宅

嘩..anson仔好厲害,咁快轉大碼,
我豬b昨天開始用中碼啦,
我之前都係用健力士,聽maggie話紫色那隻pampers好
就買左黎試,都幾好呀, 個petpet無紅,又無印啦
我趁佢平同有coupon一次過入左好多包中碼大碼,
我想問你地上次用左幾多包中碼先轉大碼呢 ?

大宅

係呀!!pampers合身好動同埋輕鬆穿[橙色包裝]都係大dd架,我比bb用過輕鬆穿試用裝,仲正過合身好動呀~~~~~軟身又長d架,同埋唔會扎到比仔一節節紅晒架!!我會兩樣一齊用!! [quote]
cspc7 寫道:
上次你話隻pampers合身好動大片d, 我買

大宅

用左4包初生pampers==>3包小號pampers==>6包中碼pampers+2包m碼nepia==>用緊大號pampers
bbtse 寫道:
嘩..anson仔好厲害,咁快轉大碼,
我豬b昨天開始用中碼啦,
我之前都係用健力士,聽maggie話紫色那隻pampers好
就買左黎試,都幾好呀, 個petpet無紅,又無印啦
我趁佢平同有coupon一次過入左好多包中碼大碼,
我想問你地上次用左幾多包中碼先轉大碼呢 ?

複式洋房

我個囡轉咗中碼差唔多一個月,而家用緊pampers棉柔~

別墅

你哋D阿B好犀利!我個B12磅幾,仲係用緊Pampers細碼咋!

別墅

我個囡轉咗中碼大約一個月,而家用緊pampers特級棉柔,不過好似隻脾又緊緊地喇!

大宅

轉咗中碼大約一個月到,成日轉pampers邊隻啱身D好穿D都唔記得啦 其實輕鬆穿幾時可以用呢?

大宅

我個死肥仔用緊大碼囉....(唔係超薄果隻喎)

個個見到死肥仔都以為佢有6個月大...
(今日係臭b第110日, 重就唔係好重..15磅o者,
不過佢高..依家都2尺幾3尺人仔)

首頁

尾頁

跳至