跳至

首頁

尾頁

大宅

新年學識假笑∼好野笑

新年要拜年,就更係要出街啦!年初一宗熹去到地鐵車箱內,佢成日望人,睇下邊個同佢笑,禁佢就有世偽勒。臭豬成日聊女仔 睇下邊個仲焦,就即刻以大笑回應,仲"Hea hean"禁笑出聲,加埋佢既獨門秘級"酒粒",殺C人啦!
到夜晚走既時候,又要撘地鐵,車箱內佢又找目標勒,點知佢引到個少女哈哈大笑,連帶佢既家人都一齊笑埋,每當佢"Hea hean"禁笑出聲,人地都笑埋一份,攪到車箱充滿歡樂,大家一齊傻笑一番。 ?-(
聽聽下佢開始重覆又重覆禁Hea hea笑,開始有D假啦!

自始,佢識多樣野∼假笑。 激C。

公爵府

畀面勳章

Re: 新年學識假笑∼好野笑

雖然唔在場, 但都感覺到成個車廂都係hehehaha聲既歡樂

大宅

宗熹咁靚仔, 就算比佢望一望, 我都開心c啦

別墅

zzerong626,

小天靖兩三個月前已經識假笑,又係好鍾意"識朋友仔",出親街見到小朋友同bb車就一邊揮手一邊"呀"(意思係同人say hello);如果有大人望佢撩佢,佢又會對住人笑(有時微笑,有時假笑),我同佢玩就成日應酬我,即係好假咁笑!

好彩我同你個仔都咁主動,大個時唔怕識唔到女仔!

大宅

禁誇張,開心死我啦,佢又真係幾老積就真。 老人精
車莉 寫道:
宗熹咁靚仔, 就算比佢望一望, 我都開心c啦

大宅

zero,
我都好鍾意有酒粒嘅bb架
我個仔又你like聊女仔, 不過呢期見到男人就指住叫伯伯, 明明人哋係哥哥或叔叔都係咁叫伯伯, 攪到好

首頁

尾頁

跳至