跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

奸商~~谷鬼氣

話說BB出世不久,收到各方的好友的禮卷,其中一間係「屈錢紙」。
今日我係門市想用餘下的7張$50現金卷,點知個sales話上面無chop個有效日期,因為禮卷要在一年之內用,要打電話check下係邊間門市發既,我&BB就企係度等呀等,等呀等~~~等好耐都仲未check到
我跟店員理論,貴店鋪無chop日期係你地既事,唔關我事,點解要我係處等????? 你收左自己慢慢check law 個sales又問我係邊間門市買……人地送俾我架嘛,我鬼知咩
佢話要check到唔過期我先可以用喎,講真,就算真係過期,你無chop個date of issue,你都要accpet啦,何況我BB依家先得8個月,肯定d禮卷未過期……
我嬲嬲地,攞返d禮卷,問佢攞埋個投訴電話,諗住投訴,點知個投訴電話又話收左工,遲d先覆
真係把幾火 ,上黎要呻一呻
我同自己講,第二日朋友BB出世,c都唔會買呢間鋪頭的禮卷

侯爵府

BK Milk勳章

Re: 奸商~~谷鬼氣

Froggy_joe, 唔使禁

話時話你講起呢間"屈記", 我就諗起年三十個日我向我住個區間"屈記".

話說個日經過就走入去買奶粉同尿片, 見到架上有一包jumbo size 咪去攞, 眼尾見到around 唔使$100心諗好著數, dim 知俾$$時, 見到over $100, 就問下個收$$姐姐"咩唔係唔使$100?" 佢就叫個同事去check, 點知個死6話我包片片向邊樹攞, 我咪同佢講向個架攞囉, 個死6話無可能, 因為呢隻貨唔會放向架樹, 我已經多野攞, 我咪 , 我就同佢講, 我唔係個架攞唔通走去你地個貨倉攞, d 客亂禁放, 關我咩事, 跟著攞番包片片去俾$$$
你地話係咪 ?-( ?-( ?-(

複式洋房

我都係勁憎 Watxxxs!!!
萬寧萬歲﹗more and more good baby things available at 萬寧!

大宅

我都同意!

"我都係勁憎 Watxxxs!!!
more good baby things available at 萬寧!"

大宅

我阿b出生時都有收watxxx cash coupon, 我阿b8個月,一張都未用過!!!!

珍珠宮

gyeung77
你要快d用,d coupon得一年限期,過左期就用唔到架la
一陣好似我咁黑,攞到疊無chop日期的印,仲麻煩

大宅

自己0係office chop 個日子得唔得呀?
Froggy_joe 寫道:
gyeung77
你要快d用,d coupon得一年限期,過左期就用唔到架la

珍珠宮

錯不在我,我chop都費事
tokyogirl 寫道:
自己0係office chop 個日子得唔得呀?[quote]
Froggy_joe 寫道:
gyeung77
[/quote]

珍珠宮

今日我抱住唔放棄的態度,再去門市用禮卷,佢地check完一輪之後,終於俾我用,哼∼公理長存

大宅

侯爵府

BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至