跳至

首頁

尾頁

大宅

studio123~~逸仔d相有得睇啦~~~

沉日去左同呀仔影相.... 5點去到....成8點幾先走得呀= =呀仔又喊喎....好彩d哥哥姐姐都好好人,好有耐性呀~原本影$688果隻架~點知最後影左差唔多300張=0=揀唔落手.所以最終都+多400蚊要晒
可能有好多差唔多pose,不過希望你地有心機睇啦,hehe

click here~~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: studio123~~逸仔d相有得睇啦~~~

^^好多都好令唷,
我覺得你同你媽咪同逸仔係波波地影果張好令,
影到好WARM唷!!!
逸仔就打拳同夾BAND果D都好型仔....

大宅

bebee0526 寫道:
揀唔落手,hehe

看清楚些, 原來太多靚相, 所以揀唔落手

你媽咪好YOUNG
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

bebee

我係星期四晚都影左,但無你影得咁多,我都係+$400.00攞晒d相,total144張相乍。
仲要係大細b一齊影tim!
咁我咪好蝕底

你係咪係元朗影呀?
我係hunghom影,o個到好細,無你咁多背景簡

[url=http://lilypie.com][/url

大宅

fwc:
係呀...因為影呀仔果d我好鐘意...如果我唔加400要晒d相,我就要out200多張唔要>.<so....
我媽咪....哈哈,唔young啦....如果佢知你話佢young,開心c佢la~

pet:
我係元朗果度影架,果度都好細架渣....不過都算多背景揀...你最初係影邊個plan架?我係b plan架..so埋單要1088呀..= =利是錢都冇埋,,, :-( :-( 你影左幾耐呀咁?整黎睇下

男爵府

bebee
我地果時都係埋單1088要晒d相~ 即plan b..........
真係揀唔落手~

尊逸好smart喔~

男爵府

好心急呀!星期二我同BB去元朗影,唔知會幾多錢落樓.
請問幾時有影樓link俾我地睇?

伯爵府

魅力王子

hello~!
bebee0526,
i"m 04/12 mami,just walking in here~!
all photo so great~!
mami and bb also beauty :-P

複式洋房

我想問有幾張相,你抱住佢上身,下半身

大宅

haha~thx你地讚呀仔呀...我就好鐘意d相呀!!

minamina:
唔明你咩影樓link??????

大宅

yanyantong
我all相夾埋有295張呀= ="""全部相都冇用電腦執架,果d係真係我抱起佢飛...手都軟埋=0="""我呀仔係6月29出世ge~而家應該都有22磅架喇,所以果日都好辛苦下呀!!
好多人都話佢似小新呀

複式洋房

哈哈!你唔講

子爵府

太得意la, 我想知d造型有無得選擇ar?我覺得逸仔個天使look好靚仔呀

大宅

奀奀豬0702 寫道:
太得意la, 我想知d造型有無得選擇ar?我覺得逸仔個天使look好靚仔呀

有架....佢尬2好多造型揀架...我個plan就有9個造型,有3個就係同大人一齊影ge~不過...天使果個雖然好靚我都好鐘意,但係影完之後2隻手臂紅晒>.< :-(

大宅

bebee,
d 相真係好靚...搞到我都想幫我阿女影返一輯, 不過我老公好似唔係好想...
你媽咪真係好後生....
逸仔好得意, 我都係好鍾意佢天使造型...
不過最得意係佢坐響度時, 個肚腩d摺摺位

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

男爵府

haha~thx你地讚呀仔呀...我就好鐘意d相呀!!

minamina:
唔明你咩影樓link??????

好似joesimage留言下那條link
ttp://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-01-26/louis.html

男爵府

好似joesimage留言下的link,唔係送一年網上相簿咩?
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-01-26/louis.html
我部電腦唔知點解去yahoo相簿睇相load好耐 ,看到你有大把靚相,但好幾分鐘都睇唔到逸仔的原整靚仔相... :-( :-( :-(

大宅

minamina 寫道:
好似joesimage留言下的link,唔係送一年網上相簿咩?
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-01-26/louis.html
我部電腦唔知點解去yahoo相簿睇相load好耐 ,看到你有大把靚相,但好幾分鐘都睇唔到逸仔的原整靚仔相... :-( :-( :-(

哦哦..我知道la~佢係有相簿比我,但係其實果度得50張相架渣,而且佢揀果d我有d都唔太like...因佢放左好多大人ge相上去..而yahoo就放晒all仔仔ge相........可能load得慢..我今晚再上網搵下有冇d相簿load得快d...

禁止訪問

男爵府

[quote]
minamina 寫道:

哦哦..我知道la~佢係有相簿比我,但係其實果度得50張相架渣,而且佢揀果d我有d都唔太like...因佢放左好多大人ge相上去..而yahoo就放晒all仔仔ge相........可能load得慢..我今晚再上網搵下有冇d相簿load得快d...[/quote]

THX :-P

首頁

尾頁

跳至