跳至

首頁

尾頁

大宅

我影完相返黎啦

hello, 有時間上去睇下 :

全家福

demo
我要學習做會笑的媽媽

男爵府

Re: 我影完相返黎啦

感覺好warm呀~ ivan & evan好似twins, 影出黎差不多大咁~
有冇超出預算呀?

男爵府

嘩, 你地成家都笑得好開心呀!!!
ivan同evan都好乖一齊笑, 套衫仔又好得意, 邊樹買ga?
兩兄弟影相又真係好似twins喎
你同你老公嗰張都好sweet sweet呀 :mrgreen:

大宅

有2張我特別鍾意,就係細佬錫哥哥張相, 好得意. 一家四口2個小朋友坐响daddy背隻.睇完都好記得. 好 sweet 呀 !

複式洋房

"正",貴唔貴?
8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

男爵府

ie媽:
見到佢地兩個兄友弟恭,真的好羨慕你呀∼∼∼
間studio幾正wor∼∼∼唔同睇開果d,這間的風格好自然...價錢是怎樣的?

大宅

好正呀....影得好特別呀....係邊樹黎架.....我都有興趣同CHLOE影返輯

大宅

多謝晒咁多位, 好開心你地都話靚呀

ricebb, 套蜜蜂衫同大笨象衫係 jshopper 買架

yon, 都唔算過 budget, 因為我之前都 plan 左用 $2000 到, e+ 差唔多啦

monbaba, 我都好鐘意騎牛牛個張, 好搞笑

to all 有興趣 mama, 個 package 係 $800 for 12 張相 (原價 $1600), 之後每張 $100, 買超過 10張有八折, 即 $80 一張, 佢話個 package promotion 做到 3月31日咋
我要學習做會笑的媽媽

大宅

MRS.CLEE,
我想同chloe影呀...可以pm個contact比我嗎?

大宅

MrsCLee,

好靚呀!!好 sweet 呀!!好正呀!!我都有興趣!!

子爵府

MrsCLee,
好正呀...不過我老公實唔肯影啦 :-(

別墅

MrsCLee,

新工忙唔忙呀
d相影得好靚呀! 我都想影呀~ 要趕住走啦~ 帶潼潼返東區醫院!
MrsCLee 寫道:
多謝晒咁多位, 好開心你地都話靚呀

ricebb, 套蜜蜂衫同大笨象衫係 jshopper 買架

yon, 都唔算過 budget, 因為我之前都 plan 左用 $2000 到, e+ 差唔多啦

monbaba, 我都好鐘意騎牛牛個張, 好搞笑

to all 有興趣 mama, 個 package 係 $800 for 12 張相 (原價 $1600), 之後每張 $100, 買超過 10張有八折, 即 $80 一張, 佢話個 package promotion 做到 3月31日咋
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

男爵府

MrsCLee,
輯相影得好自然呀,張張都好好笑容,好鐘意騎牛牛全家幅 & 黑白你老公同呀你對望嗰張呀

大宅

各位, contact info:

Contact

去影啦, 好開心架 (我無 commission 收架 ). 大仔八個月時我都有同佢影造型照,影完又係好開心, 每次睇相都好開心, e+仲諗緊同唔同阿細影造型照, 因為又要駛千幾蚊, 唔影又好似對佢唔公平咁, 定係等佢大 d 再影夕輯全家福呢, 唉, 頭痛呀
我要學習做會笑的媽媽

男爵府

ie媽,
我本來都好想去影, 但諗住等yuki大個D, 自己識得企時先去影囉, 咁可以影多D動感既相~
我今日打電話去問過, 佢地都有造型照影, 咁可能會去影左造型先, 遲下yuki大個D再影~

伯爵府

d相好正呀
搞到我都心思思~
今晚show俾老公睇下先

伯爵府

造型照咩價錢呀?
我想同大dino影 :mrgreen:
yon 寫道:
ie媽,
我本來都好想去影, 但諗住等yuki大個D, 自己識得企時先去影囉, 咁可以影多D動感既相~
我今日打電話去問過, 佢地都有造型照影, 咁可能會去影左造型先, 遲下yuki大個D再影~

男爵府

$788 40張相, 8個造型呀~

happydino 寫道:
造型照咩價錢呀?
我想同大dino影 :mrgreen:

伯爵府

舊年我有帶大dino去影過一輯, $380 36張, 3個造型, 佢就好like, 我就覺得好"行" [quote]
yon 寫道:
$788 40張相, 8個造型呀~

大宅

yon, 我有張 $50 coupon for mybb.hk 呀, 你係咪去影呀, pm 我地址, 寄俾你啦
我要學習做會笑的媽媽

首頁

尾頁

跳至