跳至

首頁

尾頁

大宅

你個bb清醒的時間, 你同佢玩d咩?

我阿仔快5week 大, 起頭一日清醒時間好少, 而家開始有時食完奶唔肯訓, 眼光光. 尋日就夜晚8點起醒左, 到3點先訓. 食完奶頭半個鐘佢都肯自己係床, 跟住就要抱.佢而家又唔識玩, 大家你眼望我眼.
大家而家呢個階段點同bb玩既呢..?

禁止訪問

Re: 你個bb清醒的時間, 你同佢玩d咩?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個BB都係一個week多﹐通想係老公同佢玩﹐講野呀(係呀﹐真係吹水乜都講)﹐唱歌呀(老公已經嚴重失眠聲沙﹐唱到高音處仲走音)我都有時會抱住佢跳下舞。

等BB大D就放個Mobile toy晌床頭(我姑仔話mobile toy好有用)﹐老公仲話要同佢玩flash card﹐呵呵﹗

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我同老公都係同佢乜都講,唱歌,講故事,
剛剛仲set左個baby play gym(有個架,吊左d一串串公仔)俾佢訓係地玩.

大宅

我都係同bb傾下計講下野, bb己經好開心, 仲同你講bb話, 佢最鐘意沖完涼同佢講野, 佢就最開心
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

子爵府

我 bb 出世兩星期多 dd, 但暫時仲未有乜清醒的時間.
多數都係訓

首頁

尾頁

跳至