自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我家有長者要入幾萬蚊現金到我戶口,長者話個職員問長問短,一陣又問,個戶口係唔係你屋企人架,會唔會比人呃呀,不如問下其他屋企人先啦.....長者話咁煩,入D 錢都問咁多野,我話佢好盡責就真!

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

BK Milk勳章

回覆:讚下中銀職員!

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

webjen 發表於 13-10-16 12:17
我家有長者要入幾萬蚊現金到我戶口,長者話個職員問長問短,一陣又問,個戶口係唔係你屋企人架,會唔會比人呃呀 ...

我都聽過d職員問長者攞錢來做咩, 早7-8年前我公公去銀行扲錢買首飾, 個職員都有問清楚佢扲咁多錢做咩.

伯爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我家有長者要入幾萬蚊現金到我戶口,長者話

原帖由 webjen 於 13-10-16 發表
我家有長者要入幾萬蚊現金到我戶口,長者話個職員問長問短,一陣又問,個戶口係唔係你屋企人架,會唔會比人呃呀 ...

simple is the best~

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

伯爵府

BK Milk勳章

侯爵府

引用:我家有長者要入幾萬蚊現金到我戶口,長者話

原帖由 webjen 於 13-10-16 發表

子爵府

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:webjen 的帖子

水晶宮

Like

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至